Seymakayaoglu kizlar haziranda dogumum var ama hic gecmiyor sizdede oylemi ayriyeten surekli hastayim bas agrim var yemek yememe problemim var zamN durmus sanki :( hemen gecsin istiyorum
aynlll Seymakayaoglu canım bende hazıranda doğum yapıcam banada zaman hiç geçmiyor herkes doğuruyomusta ben yerimde sayıyormusum gibi geliyo 🙄
GmysRmzn Seymakayaoglu bas agrisi bndede var cnm halsizlikle bitlikte zor geciyor ama insAllah az kaldi
Eddacan Seymakayaoglu her g N gün sayıyorum daha şimdi yine baktm 130 gün neyseki diyorum kız bebeği belki erken gelir bi hafta iki hafta☺️
Fulisko Benim temmuz 3 gözüküyor ama ben öğrendiğimden beridir kesin haziranda doğurucam diyorum zaman geçmiyor sankiii
Mecvll AlininAysesii yan yatmak eziyet bide kaburga batıyor bel ağrısı gece uykular haram gündüz atiğim gece acizim kendimden🤦♀️
Sabireeray Seymakayaoglu valla zaman çabuk geçiyor canım bana sezeryanla olcak ilk haftası alırlar herhalde sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🙂
Durununannesi80 Sabireeray neye göre sezeryan dediler kız belli oluyomu öle anlamyorum ben ya ilk bebem❤️
Seymakayaoglu @Fulisko benimde hamilelik hesaplamasinda 3 temmuz goźüküyor kuzum ama sezeryan oldugum icin son haftasi diye tahmin ediyorum saglikla gelsinler 😘😘
Seymakayaoglu @GmysRmzn sorma balim ya ne acayim agriyor bunalima girdim doktor parol vermis hic faydasi yok aglicam gecmis olsun sanada allahim kolay gecirsin 😘
Seymakayaoglu @Berkaytuana banada canim ne yapsakki offf dahaaa cokk kaldiramiyorum insanlar tadini cikar diyor ama cikmiyorki problemler yasiyorum yemek yiyemiyorum basim hep agriyor zor geliyor banada
Seymakayaoglu @Eddacan aynen bende sayiyorum kuzum esim diyorki askerdeyken ben bu kadar saymiyordum napim valla kaldiramiyorum zor geliyor :(
Seymakayaoglu @Pelinizm aynen ama o zaman cabuk gelsin 😂😂 canm ya valla yanlix degilmisim cogu kisi ben gibiymis