melikegkbltt__ miniminibebek bende şehir hastanesinde şerife ışık var ona gidiyorum 12 haftalıkken gitmiştim cinsiyet konusu bile açılmamıştı şimdi 17+4 olduk birazdan randevum var bakalım 🙏🏻
Ben-Hurem-Sultan Slamsl aynen öyle. Bizde bugün 27 haftalık olduk 😊 3 hafta sonra gel dedi bize bakalım nasıl olacakk
Slamsl Ben-Hurem-Sultan 34. Haftadan sonra net gün veriyor ve daha detaylı bilgi veriyor . Sağ salim kucağimiza almak nasip olur inşallah ben çok korkuyorum nedense 🥹🙏
miniminibebek melikegkbltt__ şerife hanım da iyi biraz daha garantici 🥰acile ne zaman gitsem o nöbette oluyordu siz sorun isterseniz cinsiyetini
miniminibebek melikegkbltt__ hayırlısı olsun benimde ilk kıza benzetti özeldeki doktorum .serhat hasüs erkek dedi direk 🤗
Slamsl Ben-Hurem-Sultan 8 temmuz dedi evet cnm kendisi verdi günü . Anesteziye gün almaya gittim dün orası da doktor 8 temmuz dedi diye 8 temmuza verdi. Sabah 6.30
Ben-Hurem-Sultan Slamsl ayy sağlıcakla alınn inşallah bebeğiniziii. Doğumdan sonra iyileştikten sonra güzel doğum hikayenizi dinlemek isterim not düşersiniz. Ve inşallah hem çok güzel hemde çok kolay bir doğumunuz olur 🤍🌸