Aysgllarkn birdilektut15 merhaba canım, ilk doğum ve herhangi bir problem yoksa isteğe bağlı sezeryana almıyorlar maalesef, biraz açılma sancı bekliyorlar, duruma göre suni sancı veriliyor. Bebekte ya da sende büyük bir risk olursa ancak sezeryana alınıyorsun
3_bebelianne birdilektut15 Ben ikinci doğumda ameliyat olmak zorunda kaldım özel hastanede doğum yaptım hep iki doğumuda ben sağlıkçıyım atandığım şehir hastanesinde kadın doğumcu var çok meth ettiler özele ne gerek var falan dediler buradaki şehir hastanesi özel gibi yeni yapıldı odalar falan tek kişilik ben hem özel hem devlet takipliydim ilk baş anlattım hoca anladı beni sonra 28haftada demesinmi iki normalin var ben seni sezeryan yapmam ee hocam zorunlu sezeryan ya ameliyat oldum hani dedim yaa dedi olsun üzerinden 3yıl geçmiş sezeryan olma bir daha asla gitmedim özele devam ettim devlet sezeryan yapmıyor anlayacağın
Rumeyy 3_bebelianne merhaba hangi şehir hangi hastane acaba bende sezeryan sonrası normal doğurmak istiyorum ama doktor bulanıyorum
3_bebelianne Mavimi iki normal doğum yaptım normal ikinci doğumda yırtılma oldu ameliyat oldum ben sezeryan istiyorum üçüncü asla normal istemiyorum zorunlu sezeryan yapması lazım ilk tamam dedi anlıyorum dedi sonra sezeryan yapmıyım bosuna seni dedi özelde doğum yaptım hep bu sefer şehir hastanesini çok meth ettiler dedim hem devlet hem özele gideyim devlete allah kimseyi düşürmesin dengesiz 28haftada normal yap demeye başladı özelde sezeryan olacağım devlet sezeryan yapmıyor demek istedim
birdilektut15 Daisyy000 nasıl ikna olurlarki hiç bilemiyorum aşılamayla hamile kaldım bide çok korkuyorum doğumdan
3_bebelianne Daisyy000 Bir sonraki kontrole kadar doktor tanırsa samimi olursunuz 🤣😂ikna olur ben aynı hastanede çalışıyorum sezeryan yapmayacak özel hastaneye gidiyorum ki zorunlu olmam lazım
asil15 birdilektut15 yapmıyorumlar canım eğer ilk dogumun değilse zorunlu olmadıkça yapmazlar diye biliyorum
Basakparlar birdilektut15 isteğe bağlı yapmıyorlar tip2 diyabetli olduğum için ilk gebeliğim anesteziden onay aldırdılar kronik rahatsızlığın varsa yaparlar
birdilektut15 Basakparlar pcosum aşılama ile hamile kaldım başkada bi sıkıntım yok şimdilik zaten 3 aylık gebeyim şu an çok var daha ama çok korkuyorum
Parlalina birdilektut15 maalesef yapmıyorlar. Ama herşey doktorunuza bağlı. Bende en başından beri devlet takipliyim. Doktorum benim canım o iyiki var yani. Çok zorlu problemli bi gebelik geçirdim. Artık travma olmasın bana diye tercihi bana bıraktı. Sezaryene karar verdik. Devlette böylesini bulmak çok zor
Ecemesen birdilektut15 devlet takipliydim en basından beri sezaryan istiyodum ama doktorum sende ve bebekte problem olursa yapıyoruz dedi sende hersey normal cocuk baş geliş dedi bide yasakmış doktorlar ceza alıyomuş zorunlu olmadıkça sezaryenı ben normal doğum yaptım zor geçti malesef
birdilektut15 Ecemesen geçmiş olsun canım peki neden zor geçti doğumunuz bide çok kilolumuydunuz benim kilomda var korkuyorum ondan
Ecemesen birdilektut15 teşekkür ederim kilom normaldi 78 79 la girdim doğuma bebeğim kanala giremedi karnıma falan bastırdılar cıksın diye alttan dikişim vardı sonra vakumla cektiler çocuğun kafasını doğum esnasında havasız kaldı bebeğim bana hava taktılar antalabilcem güzel bi doğumum olmadı malesef travma yarattı bende sonunda kavustuk ama bebeğimle 2 aylık olduk bile 😊