Zezeyyuu duyyguluu ahahaha teşekkürler cınım Yokya tmm anımı desek şok mu desek ama kız olsun cok isterdim içimde kaldı
SuEr_Tu1512 YavruKurtveAnnesi Ben hamile kaldığımdan beri aşırı kız hissediyordum. Çevremdekiler de senin kızın olcak diyordu. Bütün takvimler, hurafeler kız çıkıyordu. Doktor erkek deyince şok oldum😅 Ve şuan detaylı ultrasonun önünde bekliyorum 🥹🤯
Zezeyyuu duyyguluu Busramnida yok ben gırmedim bebeğin gelişimi ıkı hafta önde gidiyordu zaten hem randevu bulamadım hemde haftadan kacrdım
myangelson Zezeyyuu tamam da bu zaruri bir durum ya çok saçma 😩🤦🏻♀️ sonuçta sen kızına yardıma gelmişsin tamam rahatsız olabilirsin ama onlara bakmak için geldin sonuçta. Umarım ilerleyen günlerde alışır 🥲
myangelson Zezeyyuu heey Allahım ya zaten lohusayken insana herşey batıyor bir de üstüne geliniyor 🤦🏻♀️ neden bu kıyaslama ya 🤦🏻♀️
SuEr_Tu1512 YavruKurtveAnnesi Erkekmiş yavrum 🩵 Sağlıkla kucaklayayım da erkeği, kızı farketmez ama insan iki meyveden de tatmak istiyor.🤷♀️🙏
YavruKurtveAnnesi SuEr_Tu1512 oyyy sağlıkla vaktinde gelsin inşallah 🥰🥰 Rabbim acısını göstermesin hayırlı evlat olsun 🥰🌸
Busiih Zezeyyuu orda 3 ay oldugunuzda kan aldirip cinsiyetini anlamak iicn erkek veya kiz die birsey yokmu