minismom 3_bebelianne banada bakarmısın pek net degil ama 20+6 olduk daha gostermedi bu ultrasonda 16 haftalık sanırım
YavruKurtveAnnesi 3_bebelianne doğru düzgün usg bile yok biliyor musun ilk haftaların var atiyim mii nub bile yokk
YavruKurtveAnnesi Zezeyyuu evett işte, Allah gönlümü benden iyi biliyor kizim var oglum olsun isterim, kız olursa da çok sevinirim tabii ama netlessin istiyorum 🥲😁
reyhan03K 3_bebelianne canım benim de bı erkek bı kız deniliyor bakar mısın 22 haftalik olduk netleşmedi 
Birhayalimvr Zezeyyuu annaaaa şaka mi bu kiz bu vakte kadaf nasil anlasilmadi mi tek bir doktora mi güvendin
3_bebelianne YavruKurtveAnnesi ultrason asla net değil tatlım kese de bebekte görünmüyor tam olarak başka ultrasonda elimde yok demiştin
duyyguluu Ayyyyy öncelikle hayırlı uğurlu olsuuun pipili bayan dkdkdkdldl bana da ilk erkek sonra kız dediler detaylıyı bekliyorum ama Allahım şöyle bi hikaye nasip et be 😂😂😂😂
Zezeyyuu duyyguluu ahahaha teşekkürler cınım Yokya tmm anımı desek şok mu desek ama kız olsun cok isterdim içimde kaldı