minikkurabiyelerinannesi Zezeyyuu neeeeee ay ben su an çok şaşırdım 😂😂😂😂😂😂 sağlıkla büyüsün oğlunuz ama inanmıyorum doğumda cinsiyet mi değişti
Zezeyyuu minikkurabiyelerinannesi bı nevi öyle oldu aslında girmeden gecesinde ultrasona aldılar kayınvalidem sordu nerden aklına geldiyse çok büyük bebek ama kız olarak görüyorum dedı erkek cıktı
Annelikyolundabiri Zezeyyuu ayy gözünüz aydın 🤭 benim yeni fobi açıldı şu an 😆 zaten her usgde cinsiyet soruyorum doktora. Dün de şey demiştim hocam kızımız hala kız mı 😆😆 1 kız 1 erkek bekliyorum bakalım, bana sürpriz yapmasınlar hiç sevmem sürprizleri 😁
Zezeyyuu myangelson başkasına verıcem mecbur neyı isterse insan tam tersi olur zaten eşimle kız meraklısıyız ıkı oğlumuz var eltımde erkek meraklısı onbeş gün önce doğum yaptı ikıncı kızı onunda onda ıkı kız bende ıkı erkek😅
Zezeyyuu myangelson eşya da degılde gözüm keşke normal doğum yapabilseydım ikı çocuğum ikiside küçük trajikomik aslında dıkıslerım çok ağrıyor nasıl yetebılcem bilmiyorum annem gelse ıkıncı gün aklı evde kalıyor kaynanam aynı sekıl kımseyede gel kal diyemiyorsunuz emrivaki gibi nasıl yapıcam bilmiyorum siniri çok uç nokta’da yaşayan bi insanım çünkü
2cocuk2kopek Zezeyyuu hiç birşey yaptırmayın ama detaylı yaptırın ben özelde 5 e yaptırdım nelere para harcanmıyor ki devlet zaten çok geç zamanlara tarih veriyor süresi geçiyor
ikiprensannesii_ Zezeyyuu nasip işi bişey olmaz başka bebeğe bırakırsınız. Yenilerini yavaş yavaş alirsınız
Visneli1so-s Zezeyyuu ayyy şaka gibi bı sürpriz olmuş banada öyle olur die bekliyorum şok geçirirdim valla ama biz 26 .haftaya girdik hala kız diolar ben hala erkek mindie acaba bazen düşünüyorum tabiki sağlıklı olsun ama benimde hep böyle bir hikayem olsun isterdim
Meral_63 Zezeyyuu artık doktoralara bilemiyor doğumu bekliyecez desen yada bi ERKEK bi kız takımı alacaz
rabiabs Zezeyyuu vallahi ben aklımda olan herseyi soruyorum onlar da cevap vermek zorundalar sonuçta bizim sağlığımız onların ellerinin arasında
minismom Zezeyyuu ayy ciddenmii nasıl saklamıs kız pipisini 😂😂 Allah analı babalı buyutsun saglıklı uzun omurler nasip etsin insallah
Zezeyyuu Ipek0z spinal anestezi verdiler bana neyse cıkmjs doktor bızımkıler bilmiyor uyuttular normal anestezi sanıolar ablam demiş şimdi o kendine gelcek hastaneyi inletcek anestezinin etkisiyle yahu inanmaz ınandıramayız kabul etmez demiş 🤣🤣🤣