rabiabs Zezeyyuu yaaa çok iyi olayyyy 😅😆🤣 kısmetinde erkek evlat varmış rabbim analı babalı sağlıklı şekilde büyümeyi nasip etsin🙏 şimdi gözüm korktu işte bende devlet takipliyim ve kız diye ilerliyor benimde bebe erkek çıkarsa 😅🤣😂
Zezeyyuu rabiabs çok detay vermiyor ama gerçekten Devlet önemsemıyor insan korkudan bıseyds soramıyor dırek yukselıyorlar
Selenyildiz bu benim öyküm birazcık yaralı üstüne bir de masraflı dersin annesi😂😂evin içinde kim görecek boşver giysin🤪allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin önce anne babasına sonra vatana millete hayırlı uğurlu evlat etsin ☺️
Parlalina Zezeyyuu ay çok iyi 🤣🤣 hoşgelmiş şakacı beyfendii🤣🌸 sırf bu durumdan dolayı hep her gittiğimde doktorlarıma sorarım eminiz demi sonradan cinsiyet farklı olmasın bak diye hep kız dendi bütün doktorlar tarafından 🤣🤣🤣
Zezeyyuu Parlalina e tabi olum var bari bu kız olsun dedık babası cok istiyordu çıktı yıne odun geliyor diyor 🤣🤣🤣
Zezeyyuu 2cocuk2kopek her hastanede randevu bulunmuyor ki ona genelde riskli gebelik lerde geçiyor mhrs de bı kaç hastane var onada randevu düşürmek zor haftan geçiyor bazsn
ikiprensannesii_ Zezeyyuu ayy Allah’ım çok komik bişey oldu k b ama valah bian düşününce güldüm Allah affetsin de sizde şimdi şok olmuşsunuzdur hayırlı evlat olsun inşallah
ikiprensannesii_ Zezeyyuu nasip işi bişey olmaz başka bebeğe bırakırsınız. Yenilerini yavaş yavaş alirsınız
2cocuk2kopek Zezeyyuu hiç birşey yaptırmayın ama detaylı yaptırın ben özelde 5 e yaptırdım nelere para harcanmıyor ki devlet zaten çok geç zamanlara tarih veriyor süresi geçiyor
rabiabs Zezeyyuu vallahi ben aklımda olan herseyi soruyorum onlar da cevap vermek zorundalar sonuçta bizim sağlığımız onların ellerinin arasında