Petunyaela Kızlaaar kaç yıllık evlisiniz ve tekrar evlenecek olsaydınız eşlerinizle mi evlenirdiniz? Ben başlayayım ben henüz 1 aylık evliyim ve kocam da kocam iyi ki kocam🥹🥰🫣
Patiseverana Petunyaela ayyy bir buçuk sene oldu canım kocam iyi ki ooo , yüz kere gelsem yüz kere evlenirdim🌺 herkes gülüyor kocaaaammm diyince aşırı seviyorum ya canım kocam ♥️
anneolucam Petunyaela 3,5 senelik evliyim severek aşık olarak zor şartlarda evlendik ama şuan olsa sanırım hiç evlenmezdim eşle falan alakalı bir durum değil evliliği tercih etmezdim başımıda ağrıtmazdım boşuna ailemden uzak herşeyden uzak 1+1 ev ve hayalimdeki yaşamı yaşamak isterdim açıkcasıı😌
babymom2026 Petunyaela bende 1 bucuk aylık evliyiz haftaya 2 ay olacak 🌸 tekrar evlenmeye kalksam yine esimle evlenirim 💕 hayatımda yaptığım en güzel seçim gerçekten ve belli yaşa gelince oluyorsa dogru kisi😻
Petunyaela Patiseverana yaa ne güzel Allah daim etsin inşallah 🫶🏻 böyle birbirine aşık çiftleri duyunca çok mutlu oluyorum bende🕊️
Patiseverana Petunyaela aynen ben de öyle burda okuyunca kötü şeyler çok üzülüyorum insanlar nasıl böyle olabiliyor diye, Rabbim hepimize sevgi saygı sadakat versin evliliğimiz hep böyle olsun inşallah 🌺
Petunyaela anneolucam 2 buçuk yıldır ailemden çok uzak olmasada uzakta atandığım şehirde 1+1 evimde yaşadım. Çook güzeldi evet kendi param kendi evim kendi hayatım bir tanede minnoş kedim🥰 Ama bir yerden sonra eksik hissetmeye başladım. Sanki şuan tamamlandım. Ben böyle hissettim yani :)
anneolucam Petunyaela umarım o hayatını özlemezsin çünkü ben çevremdeki insanlardan ve olumsuzluklardan çok sıkıldım tamamen evlilik istemezdim eşim kötü bir insan olduğu için değil bu belkide evlilik bana göre değildi diye düşünüyorum sizede bol mutluluk bu arada🥰
ikiprensannesii_ Petunyaela ay bende 9 yıllık evliyim 3 yıl da dini nikahla yine olsa yine evlenirim kuzencagizimla iyiki var iyiki hayatımda yine olsa saniye dusunmeden yine onu seçer 🥰😘🥰
YavruKurtveAnnesi Petunyaela 6 yıllık evliyimm, evett yine kocamı seçerdim 😇😁 kocam da kocamm paşam da paşamm😁😁
Otuzarti3 İkinci evliliğim bu 1 yıllık evliyiz şükürler olsun ki benim karşıma çıktı ve benim oldu iyiki o iyiki elhamdülillah elhamdülillah 💞
demirrleydi_ Petunyaela bir ay sonra bizimde 4 yıl olacak hiç pişman olmadım inşAllahta olmam ki pişman olsaydım ikinci çocuğa hamile olmazdı şimdi galiba 😂😂
Cakalllsebahat-0 Petunyaela 1 yıldır evliyiz iyi ki diyorum en büyük şansım yine olsa yine onu alırdım kendime dfkfjjf❤️ (deccal ailesi hariç)