Mor-kelebek ppmerlina muhtemelen dar giydiğim için oldu ya elbisenin altına düzgün dursun diye giymiştim 🤭😇
YavruKurtveAnnesi Mor-kelebek benim yüzüm vücudum da aşırı kurudu bu hamilelikte, yüzüme bile kullanıyorum doktorum tavsiye etmişti ama yine de sen bi danış istersen simdi bile vücuduma yüzüme sürdüm 😁😁
QueenMommy Mor-kelebek Bebek pudrası sür canm terlediğinden öyle oluyor ama pudra sürersen terleme yapmaz
3_bebelianne Mor-kelebek gögüsleriniz büyükse bol duş sudocrem yada arko eski kremi varya dede kremi onlar bire bir geliyor🤷♀️
Sumiire Mor-kelebek doktora sorduğunuzda önerisini yazarmısınız banada. Kortizol krem hariç Doğala yakın yatıştırıcı şeyler kullanabilirsin. Gögüs ler büyük ama şimdiye kadar böyle bi problem yaşamamıştım bende
Mor-kelebek Patiseverana yani oda doğru aslında bebeğe zararı olmayan gebelikte niye zararlı olsun ki 🤭
Patiseverana Mor-kelebek evet canım doktorda öyle dedi , sürekli kuru tutmaya çalış malum havalar çok sıcak pudra sürebilirsin kuruluk için bakım yaptıktan sonra kremle, pamukta koyabilirsin göğüs altına bir süre
geleneksel1annem Mor-kelebek iyiyim çok şükür emzirme dönemimde olmuştu😊 şimdi gebelikte de kızarıyor ağız mendili koymakla buldum çareyi😌