demirrleydi_ Aassssyyy benim kızım olursa adını Azra yada Nisan koymayı düşünüyordum nisan malum anlamı belli Azra da el değmemiş saf temiz demek anlamını çok sevmiştim
Tucci Aassssyyy Kızım olmuş olsaydı eğer 🥲 Alara Alya Parla Sahra Eliz Lidya Lorena Nora İsimlerinden birini düşünürdüm 🌸
Parlalina Aassssyyy nasipse Parla Lina olucak kızımın ismi. Parla, özellikle hayatıma ışık saçtığı için. Lina kuranda geçiyor karakteristik özellikleride zarif zerafet çok kibar cennetteki hurma ağacı o yüzden tercih ettim
Acelya11 Parlalina Düzeltme yapmak istiyorum cennetteki hurma ağacı değildr, Arapça da hurma ağacı demektir Lîne 🥰
burcu_tokgz Aassssyyy nasipse kızımızın ismi LENA ✋🏻🤚🏻 (bize verilen ,bizden biri, insan ) anlamına geliyor
Acelya11 burcu_tokgz lena arapçada zamirdir tek başına tam bir manaya gelmemektedir na biz le ile bağlaçtır.
Disiaslanqs İki isim koymak istemedik hiç bir zman az oz herkesin koymadığı bir isim arıyoruz ama bulamiyoruz hiç biri içimize sinmiyor bu sene anasinifinda 4 tane asel vardı mesela 😃 ilke ismini düşündük ama hala emin degiliz
Aassssyyy Evremmmerve Koruyucu tanrıça demekmiş bazı yerlerde caiz olmadığı yazıyor bazı yerlerde bereket anlamında o yüzden kararsız kaldık 🥺
UmayAna_ Aassssyyy kızımın adı tam olarak anlamını soyleyim. Türk inancina göre yavru olan herşeyi (hayvan-bebek) koruyan yüzünü güldüren anne tanrıça demek. Bebeklerin guldugunde Umay anayı görüp güldüğü söylenir. Koruyucu merhametli anne bereketidir.
rahatdur_evladim Aassssyyy Ceylin Hafsa Nur Hüma Miray Yüsra Ve tabi ki benim için en güzel isimler kızlarımın isimleri Beyza ve Demsal 🥰