Semy1991 Dilekzamn benimde Ağustos ilk hafta 🙄 ikinci olduğu için aşırı rahatlık var.sadece hastane çıkışı alacgim cinsiyet erkek çünkü ilk kızım oldu.sizinki naisl
ErsBegAs Dilekzamn 🥹 yarısı hazır yarısı değil valla okullar kapandı ya ancak halledicem ama yıkandı eşyaları kuzumunn
ReyHalVe21 Dilekzamn valla canım ben dün akşam yıkadım bir posta renklileri bugün de renklileri ütüledim çantamı hemen hemen hazır ettim sayılır beyazları da ütüleyip çantamı öyle kapatıcam🤗🥳 Şükür üstümden bu yükte vardı o da kalktı sayılır 🥰😌
Dilekzamn Semy1991 sağlıkla gelsin inşallah benim tam tersi ilki oğlan şimdi kız bende aldım zıbındır kıyafettir ama kafam da karışık ne alıyorduk diyorum kendi kendime :) yada hastanede ne lazım oluyordu
ReyHalVe21 Semy1991 aa benimde tahmini ilk hafta demişlerdi kaç haftalıksınız bize daha gün vermediler net olarak bir ay sonra gel gün vericez dediler 🧐
Dilekzamn deniz_95 evet sordum ben sezeryanda nasıl ilerliyorsunuz diye 39 haftada alıyorum dedi hesapladı işte 12 uygun dedi bende Ptesi olsun bari dedim 11 de anlaştık şuan tabi farklı bir durum olmazsa :)
Dilekzamn deniz_95 aynıyız :) doktora gittiğiniz zaman banada yazın merak ettim sizinki ne diyecek :)
Semy1991 ReyHalVe21 şuan 31+5 haftayim ikinci sezeryan olacak inşallah o nedenle 38 .haftada alırım dedi doktor geç olmadan
aysenuraskin Dilekzamn tahmini 17 Ağustos tabi ne zaman gelmek isterse miniğim, dün kıyafetlerini yıkadım bugün ütüledim yavaş yavaş çantamı da hazırlayacağım hâlâ eksiklerimiz var asla bitmiyor
Ftm2025 Dilekzamn uygulamada bizimde 10 Ağustos gözüküyor ama ben 1 Ağustos sezeryan istiyorum bakalım hayırlısı Bizim hazırlıklarımız tamam 28. Haftadan beri sadece bekliyoruz
Mirayy_21 Dilekzamn neler aldınız kıyafet olarak yaz ayna denk geliyor ama yenidoğan kısa kol giyidirilmez ama sıcakta havalar çok karışık ya bi ay sonra da hava serinliyor tarihlerimiz aynı
Dilekzamn Mirayy_21 oğlandan kalma zıbınlar var tek renkli günlük giyebileceği takımlar aldım e bebekten pijama altı aldım bu patikli olanlar rahat oluyor evet çok yazlık birşey almadım İstanbul’da serinliyor ağustos sonu gibi havalar
deniz_95 2cocuk2kopek ya herkes erkenden almış günleri onu fark ettim😂😂 bana doktor 34-35’te tarihi konuşuruz demişti ama çarşamba gittiğimde konuşacağım. Sayılı gün daha çabuk geçiyor 😂😂