YyyyYasemin [silindi] evet iyi değil diyorlar bence doktorunuzu değiştirin yada hocam alttan bugün bakmasak ben hazır değilim derseniz anlar bu arada alttan bakmanın hiççç zararı yok doktorunuza sorunca anlatacaktır zaten
Sultansultis ben 4 Mayısta hamile olduğumu idrar testiyle gördüm 5 mayısta kan verdim beta 30 çıktı 21 mayısta da karından ultrasonda keseyi, nokta kadar bebeği ve hatta kalp atışını gördüm 🥰 ondan önce hiç ultrason yaptırmadım
[silindi] YyyyYasemin ben de devlete gittim de usg cihazlarına göre değişiyor diyorlar nasip artık bakalım😇
[silindi] YyyyYasemin bir de kilonuz nasıl göbekli misiniz ? Bir hemşire göbekli kadınlarda daha geç görünüyor kese demişti ben göbekliyim biraz kilom var 🙊
Seltun [silindi] yanlış ifade etmek istemem ama kese görüldükten sonra bir de atışını duymak için brkleyeceksiz o da stress yaratıyor bu süreçte. Onun için biraz daha beklenebilir diye düşünüyorum ben.
[silindi] Seltun ben de öyle düşünüyorum daha önce kürtaj olmuştum aynı şeyleri yaşamak istemiyorum korkuyorum o yüzden hemen doktora gitmek istemiyorum normalde doktorum bugün Çağırmıştı ama çok erken o yüzden en azından bir hafta daha geçmesini istiyorum
YyyyYasemin [silindi] bayağıdır tartışmıyorum ama göbeğim var sanki bebek 3 aylık 4 aylık gibi karnım🤭
Bulutakds [silindi] Son adet 4 Mayıs uygulamaya göre 6 hafta 5 günlük ama bugün gittim 4+2 dedi Dr 2 hafta sonra bakalım dedi kese var ama içinde göremedim küçük dedi 2 hafta sonra kalp atışı bakalım 2 yalında bir oğlum var oda öyle olmuştu geç döllenme olabilir Pcos var bende ilkinde de haftasıyla uyumlu değildi ama tedirginim inşallah 2 hafta sonra kalp atışı duyabilirim