Anonim3400 [silindi] ben 6 haftalıkta test yaptım kese gördük 5.haftada gören arkadaşım var onun ki tüp bebek daha erken görünür mü bilmiyorum
minimomy_ [silindi] gebelik seçilebilir etiket ayrıca 5.hafta sonrası görünür en erken ama kişiden kişiye ve bebişin olgunlaşma sürecine görede değişiyor beta hesabı yaparakta tahmin edilebilir 5bin üstü görülebiliyor
YyyyYasemin [silindi] cihazdan cihaza değişiyor ya benim ilk gebelikte göremedilerdi keseyi ama geçen 4+3 ken gittik gördüler hemde karnımdan yani cihazlarda önemli
[silindi] YyyyYasemin ben sata göre 4+4 görünüyorum doktor çağırmıştı bugün için ama gitmedim görünmezse diye vajinal de baksın istemedim
YyyyYasemin [silindi] yani evet biraz daha bekleyin bence evet beklemek çok zor ama dayanabilirseniz 6 haftaya kadar bekleyin zaten vajinal baktırmak istemiyorum dediğinizde asla bakmıyorlar
[silindi] YyyyYasemin bende kanama oldu progestan kullanıyorum onu ne zamana kadar kullanacağımı bilmiyorum mecburen haftaya gideceğim çarşamba gibi
[silindi] YyyyYasemin erken dönemde çok fazla usg iyi değil diye duyuyorum hep zaten lekelenmem var karından göremezsen vajinal bakcam demişti o yüzden gitmek istemedim
YyyyYasemin [silindi] onu bilmiyorum o zaman kontrole gitmeniz daha iyi olur hayırlısı olsun gözükür merak etmeyin
YyyyYasemin [silindi] evet iyi değil diyorlar bence doktorunuzu değiştirin yada hocam alttan bugün bakmasak ben hazır değilim derseniz anlar bu arada alttan bakmanın hiççç zararı yok doktorunuza sorunca anlatacaktır zaten