Busranur_mnts Sat 14 mayıs 2 haziran çatlama bugün kontrolde kese görülmedi doktor haftaya gel dedi o zaman görünür inşallah ya görmeden içim rahatlamıcak siz ne zaman gittiniz muayeneye ne zaman görüldü
cauuv1 Busranur_mnts canınızı sıkmayın daha erken ben keseyi 7. Hafta bebegi 8. Hafta gördüm suan 32 haftalıgım
Ulkumom Busranur_mnts betan kaçtı canım. Benimde 4+4 de randevum var ama ben çocuğu görmeye değil sağlık sorunum için gideceğim belki görürüz keseyi demiştim ama baksana baya erkenmiş 😅
Thirtyynovember Busranur_mnts benim 5 haftada kese görünmüştü ama doktor her gebelikte illa kese yada bebek bu haftada gözükmez demişti bebegi 7 haftada görmüştük
Busranur_mnts asil15 beta ptesi 400dü şimdi 1600 civarı olması lazım burd ahep 1500 üstü görülür diyorlardı da alttan baktı göremedş
Busranur_mnts asil15 Hashasim2020 YyyyYasemin Hizliveofkeli vilanelle kızlar bugün verdiğim kan sonucu 1990 çıkmış artışa göre normal ama kese görmek için yeterli değil galiba bugün hafif tek seferlik kanamam oldu devamı yok kahve leke geliyor az. Önceden de oldu böyle gebeliği öğrenmeden önce evde progestan var önceki gebelikten kalmıştı chatgbt kullanmakta sıkıntı yoktur destekler dedi birkaç gün kullansam mı acaba
Busranur_mnts Ulkumom benim ptesi beta 400dü canım 1500üstü görünür diyorlardı ben de görürüm diye umuyordum ama
asil15 Busranur_mnts anladım canım ama herkes de farlı olabiliyor bazen kese 3binle 5 bin arası gözüküyor
Sosyalbiri Busranur_mnts canım alternatif bir doktora ya da doktorlara görünmelisin bence. 1 hafta beklemek yerine Pazartesi gidebilirsin.
Hashasim2020 Beta en az 3000 olmalı canım daha çok erken 6. Haftanın ortalarında git görürsün, 7-8de kalp duyarsın ♥️
Busranur_mnts Hashasim2020 öyle oldu galiba takipte olduğum için ebeler çağırmıştı ben de görünür sandım da 6+2de gidicem bi daha
Busranur_mnts asil15 doğrudur canım bakalım haftaya görürüm inşallah bidüşük var ondan endişeliyim biraz
YyyyYasemin Busranur_mnts içini ferah tut benimde bir kürtajım var Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin❤️