Ilgaz01 reyhan03K o zaman erkek abla haber edersin çok işinde uzm hekim vardı o demisti muhmetemel erkek senin
YagmurEymenAyaz01 Sydnr58 benimde 1 tane oğlum var çok kız hissediyordum doktor kız diyince çok sevindim sonradan erkek dedi ağladım ama şuan alıştım bu düşünceye hala kız hissediyorum 🥹😁
Sydnr58 Ilgaz01 ortalama 2 hafta sonra giderim sanırım. Bacak arası boştu ya ben sürpriz beklemiyorum açıkcası. Kız dediyse kızdır dedim ona alıştırıyorum kendimi. Hislerim öyle demesede :)
Mzzz Sydnr58 bu dediklerinizi kizimda yaşadım kim diyor erkek belirtisi kız belirtisi diye bir şeyi Allah aşkına bu sadece bthcg hormonuna karşı vücudumuzun tepkisi 😂😂 bacak arasını gördüyse değişme ihtimali düşük oluyor bacak arasını görmeden tahmin yaptıysa değişme ihtimali daha yüksek
Sydnr58 Mzzz toplumda cinsiyet hurafesi diye yaygın bir şey var ama bunların hepsini bir kenara bıraktığımda hislerimle ve kızımın hamileliğinden daha farklı bir gebelik geçirdiğim için böyle düşünmüş olabilirim değil mi
Mzzz Sydnr58 adı üstünde hurafe hiçbir gercekliği yok farklı gebelik geçirmek farklı cinsiyette olduğunu gostermiyor hissiyat olarakta kiminin hisleri kuvvetlidir hisseder kimide çevresinin söylemleri ve kendi istedigini hisleri sanar yani tamamen kişisel ☺️
Sydnr58 Mzzz her genelik tabiki aynı değildir ama herkes kendisini, bünyesini iyi tanır. Yaşadıklarımızda bize tecrübe olduğu için bu tarz düşünceler ya da hissiyatlar içine girebiliriz
Sydnr58 Mzzz ayrıca cinsiyet hiç farketmez benim ki sadece merak. İsmiyle seslenmek, öyle sevmek istiyorum. Her ne kadar beklememiz gerekse de insan heyecanlanıyor sonuçta. Bu platformda burda tecrübelerimizi bu heyecanlarımızı paylaşmamız için var
Ilgaz01 Mzzz karsta çalışırken hastanın eşi annesi kiz galiba kusuyor diyormuş döve döve çocuk düşünüyordu 3 kızı vardı tekrar gebe kaldi sağlandı kalp atışına baktim 130 civarı propla adama büyük ihtimalle erkek dedim dovememis 1 ay sonra kadin dogum erkek demiş kadın bana lif patik yapıp gelmis dualar etti kimin nasıl hayatı baskı görünüyor mu bilmeden keskin yorum yapmayın derim
Mzzz Ilgaz01 ne alakasi var canım bu anlattıklarınla hiç anlamadım ☺️ canin bu olayı anlatmak istedi herhalde 🤲 ben sadece hurafe diyorum zaten hurafeye inananarak kusunca kız olduğuna inanmislar hurafelere inanmamak gerekir
Miinniik Sydnr58 bizde çok şaşırdık 15 hafta küçük değildi çünkü cinsiyet için kesin sanmıştık ufak bi şok geçirdik ama alıştık 🤣