Nur_kybs YavruKurtveAnnesi bende 12. Haftadan sonra çıktı 35+2 yim iyicr belli şu an ama bazılarında çıkmıyormuş yapısal sanırm
hamcokelek33 YavruKurtveAnnesi çıkması değil de ne zaman geçer bu acaba 🥹 doğum yaplı bir buçuk ay oldu çok gıcık duruyor karnımda hala geçmedi
SuEr_Tu1512 Laviniiaa Benim ilk gebeliğimde hiç çıkmadı 🤷♀️ Çok merak ediyorum şu çizgiyi yaa🤭 Şuanda 20+3üm bunda da yok 😏
2baby1cat Laviniiaa ilk haileliğimde de çıkmamıştı şu an 35 haftalık hamileyim yine hiç çıkmadı biraz cilt yapısına bağlı bence😊
Laviniiaa YavruKurtveAnnesi Ben de istiyorum yaaa hatta bugün eşim ne güzel belki çıkmaz işte falan dedi aynısını ona söyledim çıksın istiyorum diye 😍
YavruKurtveAnnesi Nur_kybs muhtemelen ama benim ilk gebeliğimde bayaa belirgindi lohusalik bitti o da gitti
YavruKurtveAnnesi hamcokelek33 yaa, benim ilk gebelikte lohusalik bittiği gibi o da geçmişti. Bu gebelikte de sürekli bakıyorum çıktı mii diye 🥲😁
coolkid hamcokelek33 sorma ya önceki hamileliğimde beş ayda geçmişti bunda kaç ay sürer merak ediyorum
Laviniiaa YavruKurtveAnnesi Evet ilk, ben henüz hareketleri de hissetmedim benim bebik bence aşırı rahat takılıyor 😇
YavruKurtveAnnesi Laviniiaa işte vurması için da daha minik ilklerde genelde seyirme, kelebeğin kanat çırpması gibi oluyor😇 heyecanlı bekleyişş🌸
Laviniiaa YavruKurtveAnnesi Valla yok hiç öyle şeyler de hissetmedim sadece karnımın bazı bölgelerinde ara ara ince ağrılar hissediyorum
YavruKurtveAnnesi Eflalinda evett muhtemelen herkeste çıkmıyor meselaa ilk gebeliğimde vardı şimdi yokk😁
YavruKurtveAnnesi Sevda_kygszz maşallah büyümüş seninki de, aynen evet demek ki herkeste çıkmıyor,koyu tenlilerde daha belli olurmuş yazıyor da ben esmerim çıkmadı bu gebelikte 🥲😇