Parinas senem0987 folik asidin yaptığını hiç duymadım. Genelde demir ilacı ve multivitamin yapabiliyor
oonambirnambir senem0987 bende aynen böyleyim akşamları çok fazla çıkıyor bende 14+3, şişkinlikten oluyo
senem0987 oonambirnambir sorma ya benim doktorum anlamadığım bi şekilde devam et dedi 5-6.ayda da demire magnezyuma falan geçeriz dedi özel hastane bi de 🙄
senem0987 susaMom_ ilk gebelik 12.hafta da falan başladı benim akşamları geğirme senfonisi çalışıyorum hatta kocama,kocam da utanma sıç diyor yakında onu da yapıcam 😂😂
susaMom_ senem0987 İlk gebeliğimde de gaz problemim vardı 2. Gebeliğimde de bende aşırı rahatsızım olur olmadık yerde kaçırıyorum 😅 eşimde benden güç alıp kendi de yapıyor sen niye yapıyorsun ben tutamıyorum hamileyim diyorum bende hamileyim diyor
susaMom_ senem0987 Yani artık türkiyenin doğalgaz hattı gibiyiz ozonu falan deliyor olabiliriz bir de ben 2 yıldır üst üste hamile kaldım diyeceklerim bu kadar
senem0987 susaMom_ ben alttan kaçırmıyorum ama deli gibi geğiriyorum artık kocamın yanında hiç utanmıyorum 😂
senem0987 senem0987 Oluyorumanlsana göbeğimdekiler çatlak değil lastiklerin izi ona göre yanlış anlaşılma olmasın elxleldlel 😂😂
Morrinah senem0987 evet malesef bende de aynı sorun vardı 2. Trimester sonlarına 17 18. Haftamda çnanılmaz indi şuan tek bebiş var 😂 göbeğim 7 aylık diyince aa küçük duruyo diyolar gaz sorunu var ya
senem0987 Oluyorumanlsana çıkar çıkar zamanla benim de hala göbek değil tam 20.haftaya doğru daha çok hamile Gibi oluruz heralde