senem0987 Kızlar ya akşamları hep böyle oluyorum sabah bunun yarısı kadar akşamları çok sert ve şiş oluyor sanki bildiğiniz karnım patlayacak gibi gaz problemim de oluyor ama olmasa bile akşamları böyle bu kadarı normal mi korkuyorum bazen
Parinas senem0987 bu haftalarda alt kısımda olur bebek. Sizin mide kısmı da şişmiş. Büyük ihtimalle şişkinlikten
bebek_29 senem0987 Çok genç ve güzel bir anne olacaksın yüzünden belli 😍🥹 Sağlıcakla gelsin bebişinnnnn 🌸🌸
Melissayda @senem0987 normal canım o haftalarda bağırsak hareketleri yavaşlıyor gaz problemi, şişkinlik problemi daha fazla yaşanıyor
Parinas senem0987 o şişkinlik hafta ilerledikçe düzeliyor. Ama kullandığın ilaçlar da yapabilir. Doktoruna danışabilirsin kontrole gidince. Çok şişkinliğim oluyor ne yapabilirim diye
Brna-34 senem0987 bnde 17+4 haftalığım bazen bi karnım şişiyor ki sorma ama gaz problemim ondan yani 🤭
Parinas senem0987 folik asidin yaptığını hiç duymadım. Genelde demir ilacı ve multivitamin yapabiliyor
susaMom_ senem0987 Normal yani 2. Gebelikse de normal çünkü benimde aynı hatta daha fazla 13. Haftadayım 😅
senem0987 susaMom_ ilk gebelik 12.hafta da falan başladı benim akşamları geğirme senfonisi çalışıyorum hatta kocama,kocam da utanma sıç diyor yakında onu da yapıcam 😂😂