dilaadeniz21 Kızlar bakar mısınız? Adet günüm yarın dün değil ondan önceki gün sabah kanda beta 2.90 çıkmıştı. Bu arada testin markası awox
Nur8893 dilaadeniz21 Canım 2.90 yükselebilir bi değer . Çok da silik değil testin daha da silik öğrenenler var İnşallah pozitiftir 🤲🏼🌸
Esen50 dilaadeniz21 benim arkadaşım 1 le öğrendi 3 gün sonra tekrar kan verdi daha yüksek çıkmıştı 😌😌
dilaadeniz21 Nur8893 biliyor musun o gün de test yaptım tabii bundan daha silikti hastaneye gittim kan vermeye ve doktor gebelik yok dedi bilmiyorum korkuyorum yarın kan vermeye 😂
dilaadeniz21 Nur8893 ya üzmek için sormuyorum ama ben senin sayfana baktım sanki hamileymişsin düşük mü yaptın
dilaadeniz21 Nur8893 olunca tek seferde de oluyor olmayınca da kaç kere denesen de olmuyor o yüzden inşallah vardır 🙏Ve hayırlısıyla olur umarım 💜💜
Nur8893 dilaadeniz21 Çatlatma iğnesi yaptırdım canım 2 kere ilk yaptırdığım da pozitif sonuç almıştım kimyasal oldu maalesef ki . çikolata kistim var doktor takipli ilerliyorum o yüzden ama bu ay ara vermiştim çok stress yaptım çünkü Hayırlısı olsun diyorum zamanı gelmemiş Demekki 🤲🏼
dilaadeniz21 Nur8893 rabbim en yakın zamanda hayırlı haberler almanı nasip etsin 🙏O acıyı bir daha yaşamazsın inşallah ❤️🩹