cansuuu__ Karabiber123 arayıp sorun bi isterseniz işlemleri kızılay da yapıyor diye biliyorum ben oraya gitmiştim
Sultansultis Addile medovada detaylı ultrason yok ki daha geçen hafta doktorumla konuştum bizde yapılmıyor zamanı gelince başka yere yönlendiricem seni dedi
Addile Sultansultis Sultansultis selçuk tıpdan prpf mehmet serdar a yptırdım beb 1300 gibi bi fiytı vardı 45 dk felan sürdü ilgilenirseniz
Addile Sultansultis radyoloji bölümünde asiye hanım var gidip görüşün bem randevuyu telefondan alamamıştım ertesi güne vermişlerdi hemen
Addile beyzanur99 beyzanur99 evet ilk doğumumu farabide yapmıştım gayet memnundum ama özeller aşırı pahalanmış gökçen hocayla görüştüm baya kafama yattı gibi sezeryan doğum olcak benm planlı olursa ona gitmeyi düşünyrm selçuk tıpda hekimi secerseniz 20 bin civarıymış.
beyzanur99 Addile benimde ilk doğumum olacak inşallah dediğiniz gibi özeller aşırı pahalanmış bende devlet hastanesi arayışına girdim Selçuk tıpa iyi diyen de çok kötü diyen de kafam çok karışık açıkcası
Addile beyzanur99 benimde orda dogum yapan arkadaslarım var memnun oldukları için oraya gittim bide özel bölümüde oldugu için rahat oluyor setenay hocaya çok iyi diyorlar randevu bulabilirseniz bir görüşün bakın
beyzanur99 Addile öyle mi çok teşekkür ediyorum bi bakayım inşallah peki stajyerler doğuma giriyor mu bilginiz var mı