Kitapkolik660_ Addile riskli gebelik değilse yaptırma cnm çok gereği yok rıskın yoksa ben ilkte yaptırdım ıkıncıde yaptırmadım
Addile Ngny yarın öylesine bir randevu aldım kadın dogumdan inş yaptırıp gelebilirim ilk def gitcem selcuk tıpa dr felan hiç bi fikrim yok özel randevuda almadım
Addile Medovada 4250 farabide takipli hastaya 3 bin takipsiz hastaya 4 bin selçuk tıpda aybike hoca ve gökçen hocaya 3 bin
Sultansultis Addile medovada detaylı ultrason yok ki daha geçen hafta doktorumla konuştum bizde yapılmıyor zamanı gelince başka yere yönlendiricem seni dedi
2Princess1Mom ftmagkr Çok memnun kaldım. Yaklaşık 1 saat sürdü. Daha klinikten çıkmadan whatsapp üzerinden bebeğimin hem videosu hem fotoğrafları atıldı. Ayrıca 5 tane de elime fotoğraf verdiler çok memnun kaldım. 😊
cansuuu__ Kızılay da ahmet başarana yaptırdım çok güzel ilgilendi ve inceledi 40 tane de renkli fotoğraf gönderdi ücreti 2550 lira
Eyylemm lnbahar halis özdemire gıtmıstım cokta memnun kaldım normalde 45 dk bakıyormus benım bebısımın sırtını dondu kalbını tam goremedı onu gormek ıcın baya ugrastı 1.5 saati buldu tavsıye ederım karttan 4500 nakıt 4000 tl
ftmagkr 2Princess1Mom aaa gerçekten mi ben de Ankara’da yaptıracağım ayda bi kere Ankara’ya geliyor 😍
ftmagkr 2Princess1Mom ben Ankara’da özel bi muayeneye gidiyorum Halis hocayla anlaşmalıymış :) ay çok sevindim
cansuuu__ Karabiber123 arayıp sorun bi isterseniz işlemleri kızılay da yapıyor diye biliyorum ben oraya gitmiştim