Meryeminannesi20 1melek2prens1anne bende düzenli kendim sancım gelsin diye bekliyorum açıklık varmı yokmu bilmiyorum ama karnım biraz aşşağı inmiş hissediyodum
1melek2prens1anne Meryeminannesi20 benimde karnım aşşağı inmiş bende hissediyorum haftaya kontrol var o zamana kadar gelmezse açıklığına bakmasını isteyeceğim
Dmrzehra Dmrzehra Herhangi bir belirti yok sadece alttan ağrı baskı oluyor pazartesi kontrole gidicez o zamana kadar doğmasa tabi
1melek2prens1anne Zezeyyuu kaçıncı gebelik bol bol yürüyüş squat yapın. Benim 3. Gebelik diğerlerinde 40. Haftayı görmedim hiç inşallah bunda da görmem ya
Zezeyyuu 1melek2prens1anne ıkıncı gebelık ılkı 38 de geldi bu 40 ıstesemde oturamıyorum 1 yaşında bebeğim var fırsat buldukça yapyrm egzersiz
ginalinetti Son 3 🥲 nst de 60’lara varan sancım çıkıyor, 2cm civarı da açılma var ama hala gelmiyor benim prenses…
1melek2prens1anne Zezeyyuu benim de 2 yaşına yakın çocuğum bende oturamıyorum hiç ikinciler erken gelir normalde senin tam tersi olmuş doktor doğumu başlatmayı düşünmüyorum mu yoksa bekleyecek mi daha fazla
Canan1991 Son 20 dün kontrol vardı doktor başı aşağıda açılma yok ama 37 38 gibi gelir dedi şuan 37+1 bekliyorum heyecan ile
Almina09 esmaugurrr yalancı sancılar kasılmalarım başladı penguenden farlım kalmadı yürüyüşlerim bnde ki cesaret kimsede yok heralde düğün için şehir dışındayım şu an 3 4 gün kalıcam birde doğum korkusu iki kat fazlalaştı ya doğurursam diye 🤭