1melek2prens1anne esmaugurrr son 19 normal doğum bekliyorum her an gelebilir dedi doktor bekliyorum bakalım sizin normal mi sezaryen mi olacak doğum
esmaugurrr QueenMommy defnevedoruk 1melek2prens1anne Sevinc44 Busramnida belirtiler nasıııl normal doğum olacak inşallah benim 🤗
Meryeminannesi20 1melek2prens1anne bende son 19 sancılarınız varmı ben ara ara bastırıyor bi fenalık geliyor dinlenip uyuyunca geçiyor 😭
defnevedoruk esmaugurrr ben sezaryen olacağım ve çok ağrılarım var ya, sezaryen olmasam da çok beklemezdi
Sevinc44 esmaugurrr hiçbir belirtim yok aslında. Sadece iki gündür ara ara sancı geliyor gibi. Dün kontrol vardı bebis de tam doğum pozisyonu almış, bekliyoruz 🥰
arinmommy Benim de son 9 🥲 belirtilerim yine kayboldu. 2 gün önce akşam ishal olmuştum ve belden yayılan bi ağrı vardı alt tarafta baskı hissediyordum vs dün akşamdan beri iyiyim😄 evde çok canım sıkılıyor. Siz ne durumdasınızz
1melek2prens1anne Meryeminannesi20 evet ara ara oluyor dün doktor acile git açıklığına baksınlar dedi ben gitmedim sancının kendisinin gelmesini istiyorum
Meryeminannesi20 1melek2prens1anne bende düzenli kendim sancım gelsin diye bekliyorum açıklık varmı yokmu bilmiyorum ama karnım biraz aşşağı inmiş hissediyodum