Ncyncy cavbella hergün dua ediyorum onun için işte 🥲🥲😀😀 ilk doğumumda ağır lohusa depresyonu, panik atak, anksiyete yaşamıştım. Uzunca bir süre devam etti. Tam 25 kilo falan aldım ilaçlardan. Bunda rahat olacagım, oluyorum, oldum bile 🌸🌸🌸🥲
cavbella Ncyncy inşallah bu çok daha güzel geçer🥰 kızım 1. Sınıf olacak nasipse bizim ev her türlü panayır yerine dönecek 😄
Ncyncy bebeklerim__ bende değilim düşünüyorum iyi mi ettim kötü mü ettim. Napcam nasıl olacak. Aman millet nasıl yapıyosa bizde yaparız be 🤣🤣🤣 5 yaşında seninki :)
Ncyncy cavbella ahahah ondan bir yılla yırttım neyseki 🤣🤣 iyide bebelerle bu çocuklar kreşe, ilk okula gidecek. Nasıl koruyacaz onu da düşünüyorum bak
Gamzerkk bebeklerim__ geçmiş olsun 🌸 ben odaları görmüştüm ama 2 kişilikti temizdi riskli bir dönem geçirdim 13.haftamda yatış yaptilar hemşireler de iyiydi ama bakalım gene okuluna gittin mi
bebeklerim__ Gamzerkk teşekkür ederim seninde gelmiş geçmiş olsun canım. Yok gtmedim oğlumda da gtmedim bunda da. Aslında gtmek istiyorum sen gittin mi
Gamzerkk bebeklerim__ bebeklerim__ yok henüz bende gitmedim en son gittiğimde doktorum yönlendirdi kayıt yaptılar ama ne zaman cagiracaklar bilmiyorum zaten bundan sonra da bizim hazırlıklarımız hızlanır 🥰🤗
TuabaAkan90 26 + 3’ten merhabalar arkadaşlar benim de bebek dolabı kaldı diğerlerini aldım kendim için olan krem gümüş kapak kaldı bebek içinde küçük alt açma örtüsü ana kucağı gibi şeyler kaldı yavaş yavaş alıyorum gördükçe Oyuncak oyuncak alacağım bir de ben İstanbul’dayım Medical Park’ta devam ediyorum siz hangi hastanedesiniz bu arada üç gün önce gittiğimde 7,5 kg aldım doktorum hızlı gidiyorsun dedi biraz moral bozuldu sizin kilolar nasıl
bebeklerim__ TuabaAkan90 maşallah çoğu şeyi almışsın. Sağlıkla kullanın inşallah. Ben Ankaradayım. Şuan 10 kilo aldim😂