Katziece bebeklerim__ 28+1 olduk, bugün arkadaşı görmeye gidecegiz. Inanilmaz heyecanliyim 5 haftadir görmedik 🫠 Bizim alisverisimiz bitti sayılır. Benim karnım geç çıktı ve bir anda çıktı. Eşim karnimin sistigini görünce telaş oldu 2 haftada tüm alışverişi bitirdi😂 hemen doguracagimi falan sandı galiba sbdjdnf
bebeklerim__ Katziece yaaa cok guldum maşallah tatlı telaslar bunlar . İnşallah sağlıkla alırsın kucağna🩷
Gamzerkk bebeklerim__ ay ne guzell 😍 şükran Erdoğana aldım onu la da şimdilik devam ediyoruz senin hangi doktor 😊
bebeklerim__ Beyzanrcnp önünüze engel koyanlara kulak asmayın. Gönlünüze göre alın. Ama ben ilk bebegimde kendi dolabımda yer ayırmıştım ona öyle idare ettik 3 sene ..oh şifa olsun
bebeklerim__ Gamzerkk perinotojideyim ben dilek hocaya gidiyorum cok memnunum hastaneden. Doğumu şehir de mi düşünüyorsun burada mi
Gamzerkk bebeklerim__ neden riskli bir durumun mu var geçmiş olsun 🌸 evet doğumu da orda düşünüyorum ailemin ve benim evime daha yakın
rumeysa6161 bebeklerim__ bende nasipse yarın 28 haftalık olucam 2.gebelik olduğu için alışveriş yapmadım 😀
bebeklerim__ rumeysa6161 maşallah. Benimde ikinci cinsiyetleri ayniysa alışverişe gerek yok.. 🥰 ilk bebegin kaç yaşında
bebeklerim__ Gamzerkk hastaliklarimdan dolayı risklintakipnediyor canim. Bende kararsızım nerde dgum yapsam diye.
cavbella bebeklerim__ 27.haftadayız biz de🐣 ikinci çocuk olunca her şeyi salmış gibiyiz biraz🤭 birkaç parça kıyafet aldım, ablasından kalanlar var hepsini gözden geçirip eksik listesi yapsam iyi olacak ama ne zaman olur hiç bilemiyorum 😄
bebeklerim__ cavbella benmde ikinci. Eşim ilk bebegimzde son Ay toplu yapalım demişti öyle yapmıştık. Bunda da öyleyiz ama Bi telaşe olmadım degil. 🥰😂
Gamzerkk bebeklerim__ geçmiş olsun 🌸 ben odaları görmüştüm ama 2 kişilikti temizdi riskli bir dönem geçirdim 13.haftamda yatış yaptilar hemşireler de iyiydi ama bakalım gene okuluna gittin mi
cavbella bebeklerim__ ben aslında çok hevesliydim ilk kızımda sürekli araştırıp bir şeyler alıyordum ve bunu beni mutlu ediyordu ama şimdi bir salıvermişlik var nedense😄
Ncyncy Haftadan selam. Daha hiç bir şey almadım. 2.çocukta rahat olunuyor galiba😀 ağrılar hep vardı, çoğalarak devam ediyor 🥲
cavbella Ncyncy bunu hep söylüyorlardı da ben pek inanmıyordum ama ben de öyle rahat oldum😄 bakalım doğumdan sonra da devam edecek mi bu rahatlık
Ncyncy cavbella hergün dua ediyorum onun için işte 🥲🥲😀😀 ilk doğumumda ağır lohusa depresyonu, panik atak, anksiyete yaşamıştım. Uzunca bir süre devam etti. Tam 25 kilo falan aldım ilaçlardan. Bunda rahat olacagım, oluyorum, oldum bile 🌸🌸🌸🥲