Deleted33000 Anneyimmmben bizimde son 15 günümüz uygulamaya göre bende de heyecan ve korku aynı anda var bebeğime iri diyorlar nasıl çıkacak ordan düşüncesi yordu beni çok korkuyorum
arwen1 esmaugurrr arada bel ağrısı ve kasık ağrıları oluyor ama geçiyor. Nişan 37 de geldi, bazen akıntı oluyor dün de göğsümden bir iki damla sıvı geldi
Anneyimmmben Deleted33000 bende daha bişe yok yaa bebek bazen çok toplanıyor onun haricinde sancım yok 🥲
Meryeminannesi20 Anneyimmmben bizim son 19 gün gözüküyor, korku heyecan duygularım karışık birazda şelale iyice bi moda girdim herşeye ağlamak istiyorum 3. Bebeğim yinede korkuyorum
Deleted33000 Anneyimmmben vakti saatini bekliyorlar içerde canım kilosu nasıldı benim salı günü 3kilo460gr demişti doktorum haftaya salı bakalım kaç olacak
Zezeyyuu Anneyimmmben bugün gıtcem rahime uyarı yapmasını isticem bakalım suni istemiyorum ilk dogumumda 4 cm acılmayla gıttım ıstemedım suni ebe dırek verdı 3 saatte 10 cm açılmam oldu yerlere yattım acıdan
arwen1 esmaugurrr herkesin süreci farklı oluyor nişandan bir gün sonra doğuran da var benim gibi haftalarca bekleyen de🥲
Anneyimmmben Deleted33000 37de 3 kiloydu canım şuan 38 oldum bilemiyorum tam tekrar gitmedim doktora 🥲