adatuna MadameTussauds canım devam valla kayınvalidem desteğe gelmişti o gitti 10 gün yok napcaz bilmiyorum ndnsns Senin nasıl azalma var mı
ikiprensannesii_ senem0987 valah ben hareket değil dedim sonra ozeldeki doktor baktı baya hareketli dedi olabilir dedi bende şaşkınım😁
Meryem80 MadameTussauds MadameTussauds ne zaman gitsem kısa süreliğine de olsa açıp dinletiyor 12 hafta içindeyim bugün yine gittim dinletti
MadameTussauds adatuna Ah kuzumm yaa annen yok mu yakinlarinda Benimde devam canim ya bi iyi oluyor bi kötü simdide kahvalti yaptim canim isteyerekte yedim ama suan deli gibi midem bulaniyor cikardim cikaracam sanki sen kusmaya devam mi ?
Srfblt MadameTussauds ilk hamileliğim öğrendiğimde kontrole gittiğimde duydum kalp sesini bir de detaylı ultrasonda duydum o kadar :) bir daha dinletmiyorlar zaten
Birhayalimvr MadameTussauds alla ben 6. Haftadan beri dinliyorum zarari yok dedi doktorum sizin dr biraz takintili sanirim
Mervegezginci12 MadameTussauds ben dinledim hiç sıkıntı yok hatta ilkinde 3 kere dinletti daha sonraki haftalarda acilden giriş yaptığımda orda dinlettiler bir kere özele gittim orda dinledim hiçbir doktor öyle birşey demedi
Kdkdjd_737 MadameTussauds canım 12+4 haftalık oldum her gittiğimde doktorum bana dinletiyor devlet hastanesine gidiyorum