MadameTussauds ikiprensannesii_ Aminn canimm sende insallah Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ❤️
ikiprensannesii_ MadameTussauds amin amin inşallah canım benim 4yasinda oğlum var oğluma gebeyken 3 buçuk aylıkken öğrendim ozman zaman çabucak geçti bu benim ikinci sağlıklı gebeliğim bunu regil tarihim gelmeden öğrendim. Zaman bir türlü geçmiyor sanki
MadameTussauds ikiprensannesii_ Öyle gercekten benimde 2. gebeligim benim icinde zaman gecmiyor heleki bulantin varsa daha bi duruyor zaman bi an önce bitse bu bulantida rahatlasam diyorum
Ggxx MadameTussauds bu arada ben de yurtdışındayım. Ben de heralde kural böyle olduğu için dinletmedi diye düşündüm ama 12. Haftada dinledi. Belki size de 12den sonra falan dinletir. Bekleyip görelim bakalım
MadameTussauds Ggxx haftada gittim yine dinletmedi yine sordum yine zararli daha erken dedi dinletmedi 😄
LadyX MadameTussauds benimki her gittiğimde muhakkak kendisi de dinliyor bize de dinletiyor. Ritmik olması vs önemli demişti hatta
MadameTussauds busebasaran06 Yaaa insallah o günleri bekliyorum oglumda o kadar güzeldi ki cok özledim o hareketleri 😍
ikiprensannesii_ MadameTussauds aynen öle çok şükür bunda çok bulantım olmadı ilk baslarda oldu biraz şuanda ara ara oluyo çokta değil ama yinede geçmiyor herşeyin hayırlısı olsun gün gelecek gebelik dönemlerimizi ozlicez ya tadını çıkartalim enisi 🥰😘
ikiprensannesii_ senem0987 valah ben hareket değil dedim sonra ozeldeki doktor baktı baya hareketli dedi olabilir dedi bende şaşkınım😁
Aleyzeee MadameTussauds 10 haftalıkken duydum en son oda 3 saniye falan galiba 😂 28 haftalık olduk çok şükür