GirlandBoy_Mom Kızlar dün çatı muayenesin yapıldı sabah hafif lekelenmem vardı bitti şimdi de vajinamda bi ağrı var tekmeleri sanki orada hissediyorum tuhaf bi şekilde 35+5 im normalmidir
Deleted33000 GirlandBoy_Mom normal galiba canım benimde alttan bakildiktan sonra başladı lekelenmem iki gündür devam ediyor ağrı da var aynı zamanda
Su1525252 GirlandBoy_Mom canım benim çatı muayenesinden 2 gün sonra doğumum başladı 37+2 de inşallah seninkisi olmaz erken daha
Gokceegee GirlandBoy_Mom normal galiba ama çok erken yapılmış muayene doktorum bana 38. Haftada yapmıştı erken yaparsam doğum başlayabilir diye
Bilinmez-7 Aramızda 2 gün var. Bende bugün 36 yım. Henüz çatı muayenesi yapılmadı ve öyle bişeyden bahsetmediler. Belki yalancı sancılardır seninkisi
GirlandBoy_Mom Gokceegee düzensiz sancılarım çıkınca muayene edildi 2 . Doğumum olacak doktor düzene girdikten sonra sancılar süreç hızlı ilerler dedi
demetce96 Kızlar benimde bu sabah 38+2 çatı muayenem yapıldı yapıldığından beri kasıklarda sancı hafif pembemside akıntım var normal mi bilmiyorum aynı adet ağrısı gibi birde geçmiyor aralıksız
esmaugurrr demetce96 doktor bana kahverengi lekelenme olabilir normal demişti pembemside normal bence
GirlandBoy_Mom KumpirsMom merhaba canım dün gittim düzensiz sancılarım var 35+5 im şuan dün muayene yapıldı işte baskı var şuanlık ne zaman düzene girer bilmiyorum
KumpirsMom GirlandBoy_Mom ay Rabbim kolaylaştırsın suni sancıya gerek kalamadan vaktinde sağlıkla doğur inşallah 🤲🏻❤️