ozgerbas Mariam2 özel hastane olduğu için e nabızda cıkmıyor muayene kaydım yok. 
ozgerbas mother2 sonuç kısmında şu şekil yazıyor özel hastanede muayenesiz baktırdıgım için sanırım e nabızda yok. <5 yazıyor
ozgerbas mother2  bu şekilde 😮💨 keske dediğiniz gibi olsa yok yanlıs anlamadım ama net bı deger yazmamıslar
ozgerbas Slmcnmyeniben yok canım değil aradım küçükmüş hatta yazdır deyince sayfayı direk o küçük işarereti 5 in yanına geçiyor <5 oluyor
ozgerbas  az önce yaptım böyle cıktı awox yine internetten sipariş etmiştim toplu
ozgerbas mother2 bende gördüm 2 test kaldı elimde gidip yine ton para veresim gelmıyor hastanelere. :) yarın yine bi yaparım ama test
ozgerbas mother2 inşallah hayırlısı çıkar canım valla 2. yi istiyorum bende oğlum 3 yaşında :) bakalımm yazarım buraya
dilaadeniz21 ozgerbas ben de 2 kere silik çizgi gördüm hatta pembeydi de ikisinde de kanda negatif çıktı testlere güven kalmadı ki ama inşallah seninki öyle olmaz ve gebelik vardır ❤️🙏😍
ozgerbas dilaadeniz21 hayırlısı olsun canım inşallah testler bir garip gercekten yada biz zorla mı görmeye calısıyoruz umut ediyoruz anlamıyorum
dilaadeniz21 ozgerbas işin garip tarafı kime göstersek onlarda görüyor 😂😂😂Her şeyin hayırlısı yine de 💜