Bence abartmadan ara sıra pizza hamburger vs. Yemenin bir zararı yok. Ben de yiyorum çok canım çekerse ara sıra merak etme 😊
Ebruliiii ben öyle düşünmüyorum evet arada kaçamk tabi ki olcak ama bunlar zaten zararlı şeyler hele ki hamilelikte yiyince insan şüpheye düşüyor ben benim gibi olan kendini tutamayan var mı diye burda konuşmak istedim size saçma geliyosa cevap yazma olsun bitsin
GamzeTKN dokununca degıl canım yıyınce bızzat bılıyorum vıtamın cok yogun bncede yeme şimdilik. ☺️
Niye yemememiz gerekiyor onu anlamadim ben cips te yiyorum çikolata da berbat bi anneyim demekki açıkçası kimse de uyarmadı bebeğe zararı mı oluyor
    Btl42 hiç suçlu hissetme canım bu zaman yediğimiz hengi besin doğal ki arada kaçamak yapman da çok normal geçenlerde de ben 2 paket cips götürdüm ama canım çektiği için normalde cips yiyen bir insan değilim eşim alıp geldiğinde öyle bi sarıldım ki paketlere sanki dünyanın en lezzetli şeyi gibiydi o an. Ama hamileliğim boyunca da ondan önce de yeniyordum hiç
    Btl42 hamileligim boyunca hicbir yiyecekten kismadim kendimi valla. Can bu ister🙂
    Btl42 ben de bu akşam dayanamadım bir paket sade patates cipsi yedim. Vicdan azabım var 😂
    Btl42 madem suçlu hissedicektin nie yedin 😂😂hiç bişey olmaz ben neler yemedimki yasak olan herşeyi aksi gibi canım çekiyodu tutamıyodum kendimi yiyodum çok şükür hiçte bişey olmadı kasma bukadar🤪😇
    40 haftalık hamileyim.bugun 2 lt kola içdim.cipsi falan.hergun çekirdek .pizaada bki 100 defa yedim.hamurger lahmacun.canim.ne cekdiyse
    Bebekde normel.hersey guzel)) üzme kendini.uzersen ona daha çok zarar eder.pizaadan fazla zarar edersin.mutlu ol
    Kurall valla doğumum Mart’ta
    Tamam hemen çıkarmaz insan ama havalar güzel olsa insan bi parkta hava almak ister ya
    Ama bende bu eş varken çok zor 😅
    Btl42 hamileliğimin başından beri aman zararlı yok yağlı demeden yiyorum valla. 🙈 Allahtan hiç kilo almadım henüz o bakımdan içim rahat 🙈
    Btl42 patates kızartmasını çok aşırı seviyorum haftasonu mutlaka oluyo kahvaltıda püzzayı da evde kndim yapıp yiyorum ketcap yerine salça seviyorum sebzeli çok güzel oluyo bişey olacağını sanmıyorum
    Btl42 benimde canım istemişti her gün tüketmediğin üçün zararı yok canım ben doktorumla konuşmuştum 😉
    Btl42 15 haftalık hamileyim, o zararlı bu zararlı derken hiç bişey yiyemekten bıktım, ama yiyince suçluluk duygusundan midem aşırı bulanıyor, dün gece çikolatalı gofret yedim bi saat ben ne yaptım düye düşündüm, benimde canım aşırı pizza çekiyor, kendimi daha ne kadar tutabilirim bilmiyorum😭
    Btl42 canim bende pizza canavarıyım eşim dışarda yedirtmediginden bende çareyi evde yapmakta buldum eğer vicdanın rahat etmekse bidaha sende evde yap 😊😍