Kanatlarimruhumda tam olarak dogru yerdeyim. Tecrube dediginiz seylerin tamami yasamaktan ibaret degildir. Tecrube denilen sey bir baskasinin yasadiklarindanda cikartilabilir. Yemek icmekte aynidir. Guvendiginiz birinin tadini begenmedigi bir yicege veya icecegi tadarken onyargiyla tereddutle yaklasirsiniz. Cunku onun tecrubesi yol gostericidir. Haliyle hayatin icinde olan hersey her insanin yasadigi bir baskasina fikir edinmesine sebep olur. Herseyi karsi tarafla ayni yasamazsiniz %50 %50dir sonuc. Ama hersey yasanmaz. Ders alinir sonuc cikarilir. Suandada mesela benim kendi tecrubelerimden iyi veya kotu kendinize hayat dinamiginize hayattan beklwnti ve yasantiniza gore sonuclar cikartiyosunuz ustelik yargiliyosunuz :) ben size bir sey kabul ettirmeye calismiyorum ister sezeryan olun ister vajinal dogurun beni ilgilendirmez. Ama benim tecrube veya tecrubesizlik dediginizin sizde bir sonucu olucak. Tam olarak o nokta size bi tecrube bi fikir katicak :) sonuc sizin hayat dinamiginiz ile ilgili. O yuzden bu konu uzarda gider. Siz oyle dusunuyosunuz ben boyle. Nihayetinde herkesin ozgurce fikrini dile getirebilicegi bir platform icerisindeyiz. Kabul etmek etmemek sizin hayata bakis aciniz. Nacizane dusuncemdir ki bu bana ait bir durumu yargilamanizi kac konusmadir anlayamiyorum. BENCE sezeryan cok konforlu :) normali yasamadim, dinledim gordum okudum ogrendim fikir edindim. Sezeryani yasadim ve kararim bu :)