Beyzaknr 1992sgirl hayır evde test yoktu bekliyorum regle dönmezse yapmayı düşünüyorum evde idrar testinde çıkar mı varsa
Mariam2 Beyzaknr bana haber et umarım vardır bende pazartesi tekrar yapacağım testi kan testi erken yaptım sanyiorum yada gerçekten yok
ilaydagkk1 1992sgirl valla benimde arada bir kasıklsrımda tek taraflı batma ve brlimin kökünde ağrı oluyo sonra geçiyo bende anlam veremedim bakalım
1992sgirl ilaydagkk1 az önce test yaptım canım dayanamadım ama gözle görülen renksiz bir ikinci çizgi var yani gölge şeklinde hiç renklilik yok. İlk kızımda da böyle olmuştu acaba var mıdır bildmşyorumm çok ortada kaldımm
ilaydagkk1 Ege_annesi benimde 27 bakalım ne olacak bekliyorum bir yanım umut bir yanım hüzün regl diye 2 arada kaldım
ilaydagkk1 Ege_annesi inşallah canım benim kafamı oraya vermekte istemiyorum ama illa bir durum çıkıyor verdircek:)
1992sgirl ilaydagkk1 resimde pek belli olmuyor ki canım hiç pmebelik yok ztn sadece gri gölge dur bakalım salı günü tekrar yapıcam varsa Ztn pembe çıkar