Sezei Ege_annesi Amin inşallah canım rabbim gönlümüzden geçen ne varsa nasip etsin kolay ve zahmetsiz bi şekilde ♥️
Nrbn0105 Sans_seninle ben çatlama takibi yapmadım uygulamada 9-10-11 yüksek ihtimal gözüküyordu o günleri değerlendirdim dayanabilirsem pazartesi falan yaparım, dayanamazsam haftasonu yaparım diye düşünüyorum 🙈
Sans_seninle Nrbn0105 ben buğün yaptım kaset test sanki böyle silik çizgi var gibiydi sonra evden çıktım yarın erken gebelik yapacağım bakalım
Mariam2 Sans_seninle benim de oyile oldu pembe çıkardı çizgi erken gebelik testi ama guvenemedim pikten 4 gün sonra 🤣
Kbr2301 Merhabalar benimde bat 26 bir köşede bekleyeyim 🤭 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah güzel haberler alalım 🤲🏻
Mariam2 Sans_seninle vala bilmiyorum ki daha test bugün yaptım Sabah silik saat 2 bişe yok ama lavaboda çok çıktım
Medosal Benimde bat haziran 15 ti ama hep düzensiz olurum yine öyle sandım 2 gün önce kan verdim 175 geldi ama sevinemiyorum tam çünkü yarım rahimliyim. Bugün tekrar kan vericem düzenli artış var mı diye hepimiz için hayırlısı olsun kızlaar 🎀🥰
1992sgirl ilaydagkk1 yok canım ya sadece şişlik var ayaklarımda ellerimde arada birde kasıl batması az önce laset test yaptım negatif gerçi daha 7 güb gösteriyor bata ama😐
Beyzaknr Benim bugün kahverengimsi akıntım oldu bat 26 Haziran anlamadım yerleşme kanaması olabilir mi
ilaydagkk1 1992sgirl valla benimde arada bir kasıklsrımda tek taraflı batma ve brlimin kökünde ağrı oluyo sonra geçiyo bende anlam veremedim bakalım
Beyzaknr 1992sgirl hayır evde test yoktu bekliyorum regle dönmezse yapmayı düşünüyorum evde idrar testinde çıkar mı varsa