Esra7288 Bbaysalerdogan merhaba birkaçgündür geçti şükür ama progeston fitil olarak hala kullanıyorum tehlikem var
Bbaysalerdogan Esra7288 benim 2 hafta oldu lekelenmem bitmedi hatta 2 gün su gibi kanamam oldu sonrasında kahverengi çamur gibi lekelenmem oluyor 2 gündür. Bana lekelenmem oldugu icin progestanı ağızdan kullanılır dedi. Çok can sıkmaya başladı artık bu lekelenme
Esra7288 Bbaysalerdogan lekeye döndüyse korkmayın yavaş yavaş azalacaktır zaman alır merak etmeyin ve üzülmeyin
Bbaysalerdogan Esra7288 dünden beri çok şükür bitti gibi lekelenme. Yarın kontrole gidicem insallah her sey yolundadır 🤲🏻
Bbgg rmkrtl ben de henüz 5 haftalığım dün akşam idrar sonrası somon rengi akıntı farkettim bugün kahverengi çamur gibi sümüksü bir hale geldi. Doktor progestan yazdı. Çok korkuyorum inşallah her şey yolundadır
rmkrtl Bbgg ben bi gün yattım hastanede progestanı ihmal etme fitil olarak kullan su an bir şeyim yok
Bbgg rmkrtl evet fitil olarak yaptım. Benim kahverengi akıntıdan sonra peçeteye kırmızı şekilde geldi çok umutsuzluğa kapıldım . İnşallah düzelir bebeğim benimledir 🙏🏻