rmkrtl dün kahverengi akıntım vardı doktorum progestan verdi simdi peceteye silince kan geldi napmalıyım korkuyorum basına gelen var mı
Oznurozkatarr rmkrtl buldunduğunuz ilçede nöbetçi kadın doğum olmuyorsa acile gitmenin de bir anlamı yok başıma gelmişti ilacını kullan ayaklarını havaya dik içini ferah tut başıma gelmişti benimde 9. Haftada acile gittim nöbetçi doktor olmadığı için eve geri göndermişlerdi
Bbgg rmkrtl ben de henüz 5 haftalığım dün akşam idrar sonrası somon rengi akıntı farkettim bugün kahverengi çamur gibi sümüksü bir hale geldi. Doktor progestan yazdı. Çok korkuyorum inşallah her şey yolundadır
Denizz43 rmkrtl bol bol dinlenmelisin ve doktorunun verdiği ilaçları düzgün bir şekilde kullanman lazim hatta bence sıkıntın geçene kadar tuvalet harici kalkma
ezoocum Kadın doğum hastanesi varsa acile gidin bence ya da şehir hastanesi varsa. Devlet hastanelerinde bir şey yapmıyorlar ne yazık ki ama içiniz rahat edecekse ne olur ne olmaz gidin derim ben önemli haftalar mazallah
ezoocum rmkrtl kese etrafında kanama önemli benim de 14. Haftaya kadar vardı sonra bitti allahtan ama hep kontrol altındaydım ilaç kullandım progestan ve duphaston belki onu atıyordur ama kanama alanı azalması beklenir artarsa bir sorun vardır zaten
Oznurozkatarr rmkrtl ertesi güne kalmadı ama sabahtan yine gittim doktora olabileceğini içerde kanama olmadığını söyledi
rmkrtl ezoocum bi de enfeksiyon icin fitil verdi gece onu kullandim o yapmıs olabilir mi yaaa cok endiselendim
ezoocum rmkrtl yok o yapmaz ben çok kullandım enfeksiyon için fitil sürekli enfeksiyonum olduğu için doktor da sürekli fitil veriyordu kanama alanından kaynaklı o gelen kanama belki böyle böyle atıyordur o kanamayı inşallah azalıyordur
ezoocum Esra7288 kullanmayı bıraktım 34. Haftadayım ben artık duphastonu 16. Haftaya kadar kullandım günde 3 defa progestanı 32 ye kadar kullandım herhalde bırakalı çok olmadı o da günde 3 kez fitil olarak fitili koyduktan sonra yarım saat uzandım