Mirayy_21 alavara kendi bedeninizi mi alıyorsunuz bi beden büyük mü alıyorsunuz. Sezeryan olacak benim e haliyle bol olması lazım lastik kısmı rahatsız etmesin diye çok kararsızım lastiği bol olsun derken takımın hepsi bol geliyor haliyle
Burnosunn_annesi Mirayy_21 esnek olmalı zaten hormonlar tavan sıcak ter bşde doğum hangisi olursa da zor LCW iade ettim sıktı büyük aldım yok yine dar geldi
alavara Mirayy_21 kendi bedenimi almıştım ben bir tık geniş gibi beden olarak. Mağazaya gidince deneyebiliyorsunuz pijamayı. Hamile başka bir arkadaşım da önerim üzerine aldı o da kendi bedenini aldı o da çok memnun.
Mirayy_21 alavara evet mağaza da denenir de olduğum yerde hiç bulamadım mecbur internet üzeri alcm sayfalardan da alırsam iade etmekte sıkıntılı Herşey hallolmuş bi bi pijamam kalmış ne kadar sıkıntılı ya bide tesettürlüyüm
greybrde Burnosunn_annesi bende tesettürlüyüm çok kısa değil omlar o mankenler 180-190 🤣 https://ty.gl/eab3e2t8ebbvp birde buna bak bunun sabahlısı siyahada olur biri gelince üzerine takarsın hemen ben bunu ve o attığım 2 takımı alıcam 3 takımda yeter
Burnosunn_annesi greybrde bende kısa sayılmam kız 1/75 yeterde artar yeter ki bol geniş olsun😂😂 teşekkür ederim canım bakayım
Dnzasil Burnosunn_annesi Burnosunn_annesi Trendyolda pijamaevi sayfasından aldım çok yumuşak kumaşı çok beğendim ben bende doğum sonrası giymek için aldım
Burnosunn_annesi Mirayy_21 MH moony homewears Miss dünya lissa bunlar trenyolda buradaki arkadaşların önerisi bak sende sipariş etmeyi düşünüyorum ben de
Busramnida Burnosunn_annesi Kalıpları büyük yorumlara bakarak anlayabilirsiniz güzel ve yumuşacık tavsiye ederim zaten markası da iyi bi marka yani reklam olmasın da 😅