Burnosunn_annesi Muallimelif herkes çok memnun galiba muhakkak oraya bakıp alacam teşekkür ederim güle güle kullan sen de 🥰🦋
teachermomyy23 Burnosunn_annesi şunu dün aldım çok güzel geldi çok beğendim fiyatıda uygun tavsiye ediyorum
Bnguuu_102 Burnosunn_annesi bacım ben MH moony homewears dan almıştım trendyoldan çok memnun kaldım şimdi tekrar alıcam
Bnguuu_102 Ah be bacım sen de doğum hazırlıklarına girişmişsin iyice az kaldı artık dimi ne kadarlık oldun
Burnosunn_annesi Bnguuu_102 evet kuzum 36. Haftamdayım az kaldı hazırlık sevinc stres hepsi var dua et🤲🏻🥲
Mirayy_21 Burnosunn_annesi esnek güzel ama rahat oturup kalkmak önemli bende arayıştayım ama hiç kafama göre bişey bulamadım hergördüğümde bişey
alavara Burnosunn_annesi ecroudan aldım o kadar yumuşak o kadar güzel ki kumaşı. Kampanyayla 1 alana 1 bedavadan aldım. İçinde bebek gibi hissediyorum kendimi
Mirayy_21 alavara kendi bedeninizi mi alıyorsunuz bi beden büyük mü alıyorsunuz. Sezeryan olacak benim e haliyle bol olması lazım lastik kısmı rahatsız etmesin diye çok kararsızım lastiği bol olsun derken takımın hepsi bol geliyor haliyle