Dadas Berrakk39999 banada geçen kontrolde 32 de aspirini bırakırsın ama iğneye doğuma kadar devam demişti .
tahamommy Berrakk39999 detaylı olduğum prof 32. Haftada bırakırsın demişti yarın kendi doktoruma sorucam bakalım o ne uygun görürse artık, aspirini erken bırakmak gerekiyomuş etkisi uzun süre devam ediyormuş da iğne doğuma kadar hatta doğumdan sonrada kullanan var
BurcuF9 Berrakk39999 çocukken kalp ameliyatı olduğum için kullanıyorum ben kan sulandırıcı pıhtılaşma ya bakmadılar hiç kalp doktorum bırakma dedi kadın doğum doktoru da ona göre yol izledi
Ncyncy perinotoloji doktoru takımlıyım 32. Haftada bırakıp, iğneye başlayacağız dedi. Kilo probleminden dolsyı kullanıyorum ben
Sila41_ Berrakk39999 yok daha önceden 6 haftalık düşüğüm olduğu için şimdi de bacaklarımda damar tıkanıklığı olduğu için
Derya_y Berrakk39999 iki düştüğüm oldu öncesinde bu hamileliğin hemen coraspin başladım, sonrasında pıhtılaşma testinde hafif Bi pıhtılaşma çıkınca tedbir olarak 20. haftada oksapar başladık, oksaparı pazartesi son vurulacak nasipse salı da doğum olacak
Ceren1996 Berrakk39999 hayır bende pıhtılasma yok. Detaylida 22. Haftada öğrendim sol tarafta bebisi besleyen damarda çentik direnç vardı o yüzden doktorum kullanmamı söyledi. Ve 37 de bıraktım şuan haftasıyla uyumlu gidiyoruz. 37+6 olduk
aslanmommy Berrakk39999 bende o hafta bıraktım hatta ben bıraktım sonra doktora kontrole gittiğimde dedim bıraktım ben coraspini şuan 39 dayım tamam dedi iyi yapmışsın