Nrgll Mrb arkadaslar 39+6 bugun kontrolum vardi ve cati muaynesi oldum. Sorusu olanlara cevap verebilirim..
Aysedgrlikrkmz Nrgll nasıl yapıldı diye sorsam alay edilmez inşaallah çünkümdaha çok yeniyim bu tarz şeylere de çok yabancıyım 😞
Nrgll Ellaynagme aslinda acimadi ama saga sola biraz bastirdi o zamn biraz acidi ama hic korkmayin dayanilmayacak bi aci degil... Ben biraz bagirdim ama o birazda benm refleximden dolayi oldu sanirim.. Ayagi kalkinca aci falan hic bisey hissetmiyosun.
Ellaynagme Mervettt aynen dogum yapıomussun gibi aynı pozisyonda yatıyosun doktorda iki parmagıyla muayene yapıyor
Nrgll edashh kasmamaya calis kendini birazcik aciyo cok degil ama kisiden kisiye degisiyo kimisi hic acimiyo falan diyordu
Nrgll Ellaynagme utanilacak bisey yok zaten canm normal doğumda 9 10 cm olana kadar bi cok kişi bakıyormuş kişiden kastim ebeler yani buna alismamiz lazim
Adencanan Nrgll doktor muayene esnasında malum yere gözüyle de bakıyor mu yoksa sadece eliyle mi yokluyor 🙇🏻♀️🤢
Benay Adencanan iki parmağını sokuyor ama şeyine bakmıyor merak etme sadece parmak sokup ölçüp bırakıyor bir kaç saniyelik birşey bazıları çok abartıyor ağrıyor diye ama öylr abartı bi ağrısı yok iki kere oldum Doğum anında saymadım en az 30 kere bakmışlardır 😂
Nrgll Adencanan maalesefki gozuylede bakiyo benm doktorum bayandi o yuzden biraz rahattim acikcasi sonucta bende olan ondada var.oda iki tane dogum yapmis oyle rahatlatiyodum yani kendimi ama erkek doktor olsaydi daha cok kasardim kendimi diye düşünüyorum.
Ozge2301 Nrgll Bende 39.3 üm benimde bu hafta yapılacak uzun sürdü mü çok canın yandımı ilk olduğu İçin tecrübe yok canım
Nrgll Ozge2301 benim de ilk gebeligim canim bende cok korkuyodum cok korkulacak bisey yok aslinda öyle böyle bu yoldan gecicez.kimi insanin hic acimiyormus benim biraz acidi cok sürmüyor 10 yada 15 saniye diyeyim maksimum
Gmzcngi Benay aynen öyle ya catı muayenesi hiç bişey doğurduğum gün kaç kere gelip baktılar bayılcaktım artık😂🙈