busra05_ Psikoanne bunu bende deneyım canım, doymadığından cektıgım an huzursuz ancak uyuyunca memeyı cekınce duruyo suanda kustuğu için korkup az emzırıyorum bu seferde cok bagırıyo bugun kafayı yıycektım
Psikoanne busra05_ yenidoğan Bebekler zor ya gerçi çocuğun her yaşı zor oluyor , Allah sağlık sıhhat versin
Mirayy_21 busra05_ sütü atıyorsa canım ya fazlasını atıyor fazla yediği için yada gazı var diye sindiremiyor ayak hareketlerinden anlarsınız gazı var peynirmsi kusuyorsa o güzel bişey demekki sindirmiş o sütü
zynpknt busra05_ evet benimki de aslında aç olduğu için değil ama uykuya dalmak için de kalmak istiyor sonra fazla geliyor😂 ama reflü yatağının çok faydasını görürsün inşallah 🌸
busra05_ zynpknt ay bunlar cok fena ya gercekten dudak tiryakisi bunlar:)) reflü yatagını alıcaz inşallah yastıga yüksek eğimli bile koysam etkı edıyor oda eder bence canım haklısın
mavideniz9696 busra05_ doktorlar çok emzirmek değil yeteri kadar emzirmek doğru olan diyor. O aslında sütünden çok senle teması kesmek istemediği için memenden ayrılmıyor doyuyor yani aslında 😍
busra05_ mavideniz9696 agzını yedıgım canım yavrum gecelerı deli etse çıldırtsada gunduz uyurken o halını unutup ozluyorum:))