EcemErgen ebru23 ay ne bilim 6 haftalik bebegi bile atmislar bende bi umut belki belli olur diye sorayim dedm :)
Minnoslar EcemErgen yazmamaları çok normal değil mi? Doktor bir şey söylememişken buradakiler nereden bilsinki?
Pitpit Kalp atımı kaçtı bir de ordan fikir verelim. Benim erkek 160ı geçmedi. Bi de kese tam yuvarlaksa kız diyorlar ama bilmiyorum. Benimkiler tutmuştu
EcemErgen Istahsizanne merak etme cocuguma zarar gelmez ;) ayrica sagol insan kendini guzel belli ediyor :)
EcemErgen Srplkdr bana gecen hafta kiz dedi bu hafta erkek gibi dedi doktorum :) 1 ay sonra kesinnnet belli olur sanırım. Boyle ayni haftalarda olup konuşunca insan mutlu oluyo😍
Serenimooo EcemErgen başlıklar karışmış ard arda bildirim gelince sanada yazmışım 😂🤣ben popo kısmının btimin de pipicik gördüm 🥰
Pitpit EcemErgen valla bana kız gibi geldi ama his 😊🌸 allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gamzelibebek EcemErgen ay ama hiçbir şey belli değil ki usg ile alakalı galiba hiç net değil ney neresi...az sabret kaçıncı çocuk
EcemErgen Gamzelibebek ya galibaa. Çünkü doktorun ultrasonu aslinda guzel ozel hastaneye gidiorum ama net cekemio. Ilk cocugm cnm
tugcesakir33 Sewo canımmm çok tşk ederim daha iyiyim ilaç kullanıyorum taşikardi de çıktı ama iyiyim şükür sen nasılsın