Annesininbalbocugu sonsuzmasalim Vay ne almanca da ne zor Muş 🤣 Hiç bişi anlaşılmıyor Ben gibi anlamayan biri olsa bu ne diyor dalga mı geçiyor derler yani bian bende birbirinizle dalga geçiyor sakalasiyorsunuz zannettim 😂🙈
Deletedmom429 Annesininbalbocugu bende yazcaktim ne konsuuosn bi Türkçe bi Almanca bizede deyin hele anlayak die ahahah cok komik oluo okurken😂😂
Annesininbalbocugu Deletedmom429 Aynen öyle komigime gitti Bian bunlar kesin anlaşmalı konuşma tarzları böyle herhalde yalandan klavyeye başlıyorlar zannettim Meğer Almancaymis komik valla güzel oluyor 🤣
worin sonsuzmasalim maus nisanim tamamen koptu habe jede 5 minuten wehen seit 5 stunden.. baska ilac vermediler bakalim ne olacak
Deletedmom429 worin ayyy hadi inşallah bebiş geliyorrr ne guzel yaa maşallah bir avazda Dogsun inşallah kuzucuk 😍
minigin_annesi worin Rabbim Tek avazda kurtarsin insallah🙏😍Darisi basimiza insallah🙏Sag salim kurtul kuzum🙏🤰
sonsuzmasalim worin siddetleniyor demekki canim Allahim kolaylastirsin insallah😔 her sanci seni bebegine bir adim daha yakinlastirir. acilmana baktilar mi daha?
Annesininbalbocugu worin Rabbim yardımcın olsun suni sancınin dozu ne kadar peki sürekli mi veriyorlar yoksa karada kapatıp dinlendiriyorlar mi seni Neden bunlar sana eziyet çektiriyorlar ki suni sancı verince bir günde yada iki günde doguruyorsun normalde
worin Annesininbalbocugu sonsuzmasalim aysenurersonmez minigin_annesi kizlar sancilarim var 2cm aciklik var, dündendir ztn sürekli nisanim geliyor🙄hap verdiler simdi biraz daha acilma ilerlesin ögleden sonra suniyi damardan vereceklermis ve 5cmden sonra epidural alabilirsib dediler.. Duaya devam 😂🙏🏻🙏🏻 belki bu gece alirim oglusumu kucagima