Balinci kızlar selam dogum ikramlarına ne tarz bir hediyelik yaptınız yada yapacaksınız ben sosyete şekeri ve marteniçka düşünüyorum değişik fikri olan yazabilir mi lütfen
tugbamehmetbaki Balinci Ben Türk kahvesi yaptıracağım paketlerde birer ikişer içmelik yani Zaten kutuları lokum verilecek mevlütte açacak yaptıracağım
Zuhresule Balinci ben haytap kuruluşuna bağış yapıcam. Linkteki kartlardan gönderiyorlar. Nikah şekeri yerine de bunu tercih etmiştim. http://www.dohayko.org/ozel-gun-kartlari/4139-hosgeldin-bebek-kartlari.html
bukna Evet göçmenlere hastır. Bizde de yapılır Mart’a girmeden kırmızı beyaz ipten bileklik yapılıp Dilek dileyerek bileğinize bağlanır havada leylek görürseniz kabul olmuş olur. Bahar karşılama anlamındadır
Balinci tugbamehmetbaki kahvenin tatdı acı olduğu için ben pek sıcak bakmıyorum canm açıkcası görüşüne saygı duyarım ama
tugbamehmetbaki Balinci bende de mantık Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var ve Türk kültüründe de var dedim yanında lokum da vereceğiz kahve lokum şimdi Mynet yaptıracağım kimse artık dolapların üstüne koymuyor
TimuinMeliskdem Balinci aynen bizdede öyle derler mutlu günde acı şeyler yapılmaz kahve sabun gibi şeyler dagıtılmaz