Altin23 Eres26 ay ben çok kustum ve tiksindim her şeyden sadece meyve ve kuru ekmek yiyordum başka her şey aşırı tiksindiriyordu ondan oldu herhalde
S-nur1 Bende 19.haftama giricem tüp bebişli gebeyim valla ne kadar hersey yolunda gitse de hareketten korkuyorum sadece günlük evde yürüdüğüm kadarıyla var 😂🤦🏼♀️doktorum günlük 15/20 dk yürüyüş yapabilirsin dedi ama hala başlayamadım
miniminibebek Eres26 o sıra kaç haftadır yataktan çıkıp 20 adım atınca yorulunca ben 34+3 üz 😂işte çalışırken de günde 1000 adımı geçmezdi riskli gebeliğim diye şimdi doğum iznine çıktım erken doğum riskim var diye full uzanıyorum ve artık hareket edemiyorum nerdeyse ama günde en az 3.5/4 Lt su içiyorum
ddefnos Eres26 adım sayımı bilmiyorum ama sabahları yarım saat yürüyorum ona rağmen kilo alıyorum çünkü iştahım açık 😅 suyuda yeterli içmeye çalışıyorum çok wcye çıkardığı için içmek istemesemde evdeyken dikkat ediyorum özellikle
Seymabc Eres26 ben bugün 12000 adım atmışım ilk gebeliğimde de 41. Haftada bile 10-15 bin adım atıyordum doğurayim artık diye
Eres26 Ggxx bu biraz gebelik öncesi aliskanlikla da ilgili bence Ben hamile değilken de yazın 4 litreye kadar içebiliyordum o yüzden zorlanmıyorum Ama boyunuza kilonuza gore min içmeniz gereken suyu için ki bebisin de amniyon sıvısı iyi olsun 🌸
Mevsim5 Ggxx benim hamilelik öncesi öyleydi biraz daha alıştırdım kendimi. Havalar da sıcak dikkat edin susuz kalmayın
__Kubracik01__ Eres26 gunde 6 bin atardım bıraksalar 10 bin gene atarim ama minnos bünyem lekelenmeye müsait o yüzden evde ne kadar hareket edersem🥺
Damla2024_ Ben şuan 27. Haftadayım tartıda 90 gördüm son muayenede o yüzden yürüyüşe yeni başladım bugün 10.000 adım attım
Y-a-k Eres26 günde minimum 10 bin adım atıyorum ama çok çok az su içiyorum 😣29 haftalık olduk inş doğuma kadar böyle devam edebilirim