3_bebelianne Ruruu kırmızı et tavuk eti mercimek bulgur yogurt helva ceviz badem muz avakado yumurta kaşar peyniri sebze ve meyve hepsi yarar inşallah
Ruruu Mrscakir cok tesekkur ederim onerileriniz icin, masallah size 🥰 ben maalesef henuz et, balik yiyemiyorum bulantilarim henuz gecmedi 🥲 su an biraz riskli geciyor o yuzden surekli yatiyorum ama bu donemi atlatayim bolca yuruyus yapmayi hedefliyorum insallah 🥹
Mrscakir Ruruu bende öyleydim heralde bi daha yemek yiyemeyeceğim diyordum yediğimi çıkartıyordum ama 3 ay bitince rahatladım inşallah sizinde uzun sürmez 🥰 evet bu aylar yormayın riskli aylar çünkü 3-4.aydan sonra rahatlarsınız bi avazda kucağınıza alırsınız inşallah 🦋
Ruruu Rabiay2 henuz yumurta yiyemiyorum bulantilardan dolayi ama bak ve kaymagi deneyecegim tesekkur ederim ☺️
Turuncukelebek Ruruu kaşar peynirine takmıştım sabah kahvaltısında her acıktığımda kaşar peyniri yiyordum ama baya çok yiyodum bebek çok kilo almıstı
gunesveguney Ruruu ikinci hamileliğim ilkinde yapmayıp bu sefer yaptığım ve faydasını gördüğüme inandığım 2 besin var. Kaşar peyniri ve avokado kesinlikle 👍🏻