asafmom-22 Ebru411 Bilmiyorum hurafe mi değil mi ama oğlumda ufakta olsa yerleşme kanaması yaşamıştım, şuan kızlarıma hamileyim hiç yaşamadım yerleşme kanamasın🫢
ikibebelianne-M Ebru411 tabiki degil kanamam oldu kızım olacak, oglumda da hic kanamam olmamisti. Kanama progesteron hormonu azligindan oluyor genelde erken haftalarda
Cerenkrc Ebru411 İlk defa duydum bunu benim 12 haftalıkken kanamam olmuştu 15 haftalıkken olana kadar sürdü ama kızım olucak 🥰
minnakhanimmm Ebru411 ne kadar doğru bilmiyorum ama ben kanama yaşadım oğlum olacak inşallah ablamda yerleşme kanaması yaşamıştı onunda oğlu var ama kanaması olmadan oğlu olanda çok tanıdığım var
Havva-Saribas İlk hamileliğimde kan gelmişti oğlum oldu şuan yine hamileyim bundada kan geldi buda kız
Elya611 Ebru411 kızımda da kanama olmuştum şuan ikinciye hamileyim erkek cinsiyetimiz tekrar kanama değil de bu kez sürekli lekelenme yaşıyorum ama bunun cinsiyet ile alakası olduğunu düşünmüyorum
Burnosunn_annesi Ebru411 evet ben ikisindede yaşadım ve doğru çıktı belki tesadüf o çevremde çok yaşayan oldu
minismom Ebru411 ilk gebeligimde lekelenme yasadım kızım oldu bunda hic olmadı bakalım cinsiyeti ogrenemedik daha
3_bebelianne Ebru411 Valla 9haftada düşük tehlikem oldu oğlumda ilaç kullandım baya bir süre kızlarda olmadı yerleşme kanaması değildi ama