yeni1annnne Ebru411 ben çok az yerleşme kanaması yaşadım oğlum oldu ama ne kadar doğru bilemem ilk defa duydum
[silindi] Ebru411 bende kanama lekelenme olmamıştı oğlumda şuan lekelenme yaşıyorum bakalım ne olacak
Ebru411 yeni1annnne evet gerçekten bende ilk oğlumda 15 haftalarda yaşadım annem direk erkek dedi kızımda yaşamadım üçüncüye hamileyim bunda da yaşamadım
Htcilbay yeni1annnne benm ilk kizimdada yerleşme kanaması oldu. Şimdi ikiz erkeklere hamileyim.yine olmuştu. Onunla alakası yok kanamanın. Yerleşme kanaması embriyonun yerleştiği yere yakın kılcal damar bulunmasından kaynaklı
xSarelle Leke şeklinde vardı evet hatta regl oldum zannettim çok çok azdı, oğlum olacakmış inşaAllah. İlki de erkekti ama hatırlamıyorum onda olup olmadığı
etsizcigkofte Ebru411 bilimsel olarakta böyle ama yinede siz bilirsiniz yerleşme kanaması veya kan uyuşmazlığı kanaması olabilir kız erkekle alakası hiç yok bilimsel olarak
denizalismom Ebru411 yani yerleşme kanaması gibi bişey oldu ama iki üç gün sürdü oğlum oldu ne kadar doğru bilmiyorum
Krdlnfrkn Ebru411 ilk kez duydum bende oğlumda lekelenme yerleşme kanaması olmuştu şimdi 31+3 haftaligim kız olucak insaAllah ilk 3 ay lekelenme yaşadım akıntı şeklinde