SM5534 2cocuk2kopek Bana 4,5 ay önce çıktı geldi ıslak mendil komiliydi bezde baby gibi bi isimdi sanırım Puset yoktu ama yatakda aşırı gıcırtı yapıyor demirleri mesala
SM5534 ayseozbek hamileyken başvuru yapıyorsunuz 20 haftalığa yakınsanız daha iyi olur ben erken basvuru yapmıştım 10 haftalıkken red gelmişti 28. Haftamda bi baktım msj geldi kargonuz yola çıktı diye
ayseozbek Elcinbys bende merak ettim ankara altındağ dan nasıl başvuru yapıyoruz kızlar bizide bilgilendirin
2cocuk2kopek Elcinbys istanbuldaysanız 153 ü arıyorsunuz yenidoğan destek paketi başvurusu diyorsunuz onlar yönlendirip bilgileri alıyorlar bu kadar
Uzey SM5534 başvuru yaparken aile bireylerini ekleyiniz uyarısı veriyor , aile bireylerine cocugunuzu girdiniz mi eğer ilk gebeliğiniz değilse tabi
SM5534 Uzey Benim ilk hamileliğimdi oyuzden bilmiyorum neden öyle olduğunu birde haftanız erken olunca red gelip sonra onaylanıyor bana öyle olmuştu
Uzey 2cocuk2kopek başvuru yaparken aile bireylerini ekleyiniz uyarısı veriyor , aile bireylerine cocugunuzu girdiniz mi eğer ilk gebeliğiniz değilse tabi bir türlü başvuru yapamadım arayayım diyorum onu da unuttum
2cocuk2kopek Uzey hayır hayır uygulama değil arayarak başvurun uygulamadan genelde çıkmıyor 153 ü arayın direk
UraSsmom Elcinbys İlk defa duydum, sosyal yardım almıyoruz ama herkes başvuru yapıyor bana sormadılar da öyle bişey 🤷🏻♀️
Emsalsiz Elcinbys bende başvurdum sosyal medyadan görmüştüm yardım falan da almıyorum sordular herhangi bir yerden yardım alıyor musunuz diye hayır dedim dun geldi yeni doğan paketin haftaya da doğumum var