fatmaanuurr22 UraSsmom 21.haftamda başvuru yaptım 32.haftamda geldi bundan iki hafta önce elime ulaştı şimdiye kadar hâlâ doğum bekleniyor yazıyor sistemde hiçbir sms falan gelmeden arayıp getirdiler 😂 içeriği de gayet güzeldi bebek bezleri ve ıslak mendiller sleepy markaydı yani genel olarak güzel içerikli bir paket ☺️
Arzumkartall fatmaanuurr22 hangi numaradan aradılar biliyor musunuz benide bankalar arıyor diye açmıyorum acaba aradılar mı bende 21 de başvurdum 32 oldum tık yok hala arandım mı acaba
sulee97- UraSsmom İstanbulda yaşıyorum ben, bana 31. Haftada geldi ve içeriği çok iyi bence. Park yatak, puset, slepy ıslak mendil ve bebek bezi şampuan yağ tarak seti çanta gibi gibi kapsamlı bir paketti.
UraSsmom sulee97- Çoğunluk 35 den önce geliyo anladığım kadarıyla keşke az daha erken gelse doğumdan sonraya kalmaz inşallah 🤭
UraSsmom keyfimin-kahyasi-misin İllere göre değişiyomuş sanırım istanbul biraz fazla veriyo zannımca 😂
sulee97- Papatyael47 Doğum bekleniyor yazıyordu, bildiğim kadarıylada onaylanan başvurularda hep öyle yazıyormuş
SM5534 UraSsmom Rica ederim yatak iş görüyor evet ama çok gıcırtı yapıyor bendeki inş siz memnun kalırsınız içlerinde bi yatak bide ıslak mendil işe yarıyor zaten gerisi iyi değil
Papatyael47 sulee97- ama ilk günden itibaren böyle yazıyor 30 haftalık olduk bi gelişme yok aradığımda ibbyi beklemelisiniz diyor sonuçlanmasi için
sulee97- Papatyael47 Valla bende sizin gibiyim bekledim baya 31. Haftada belediye aracıyla getirdiler kargo ile gelmedi zaten sizede getirirler bence